Чому Наталія Сумська соромиться старшої доньки та приховує красеня-сина: невідомі діти відомої акторки

Акторка Наталія Сумська безумовно є світочем українського кіно та театру. За її плечима безліч культових ролей, завдяки яким вона здобула свою популярність. Але не тільки театральним та екранним досвідом багатіє талановита артистка.

За час своєї активної професійної діяльності кар’єристка Наталія Сумська встигла двічі вийти заміж та двічі стати мамою.

Першим чоловіком Наталії Сумської став кінооператор Ігор Мамай, проте шлюб довго не протримався, але у подружжя за ці сім років встигла народитися донька — Дарина. Другий шлюб став вдалим — артистка вийшла заміж за колегу по сцені, Анатолія Хостікоєва, з яким вони разом вже понад чверть століття. Від чоловіка вона народила сина, хлопчика назвали В’ячеславом.

Доля нащадків зірки театру першої величини Наталії Сумської склалися абсолютно протилежним чином.
Старша донька, Дарина, якій цього року виповнилося 40 років, могла стати гідною конкуренткою своїй зірковій мамі, однак, вирішила, що кар’єра вірної дружини все ж краще

.

Юна Дарина Сумська могла би стати успішною, як і мама

Після закінчення естрадно-циркового коледжу вона почала співати в ансамблі прикордонних військ України, була перлиною колективу, адже, як і Наталя, має гарний голос. Дівчина активно займалась громадською діяльністю, волонтерила, вела активне соціальне життя. Але через деякий час Дарина зустріла своє перше та єдине кохання — Юрія Трофименка.

Після цього вона все менше з’являлася на публіці, а після смерті чоловіка зовсім зникла в радарів українських медіа.

Ефектна Дарина Сумська зараз веде усамітнений спосіб життя

Молода вдова Дарина Мамай-Сумська самостійно виховує доньку. Але, да словами акторки Наталії Сумської, донька та онука знаходяться повністю на її утриманні.

Молодша дитина, син Сумської та її другого чоловіка Анатолія Хостікоєва, В’ячеслав, буквально виріс за кулісами театру, тому доля була вирішена ще до його народження.

Молодший син Наталії Сумської — В’ячеслав

26-річний В’ячеслав Хостікоєв пішов протореною стежкою своїх батьків, займаючись акторською діяльністю. Глядачі можуть згадати його, як Захара зі стрічки “Скажене весілля-3”, проте, частіше його можна зустріти в театрі — хлопець талановитий артист, в якого велике майбутнє. Паралельно він займається волонтерською діяльністю, а також є актором дубляжу.

В’ячеслав Хостікоєв на сцені театру ім. Івана Франка

З останніх його робіт — серіал “Уенсдей”, де голосом В’ячеслава говорить молодий батько Уенсдей та її однокласник Роуен.

Нагадаємо, Наталія Сумська народилася 22 квітня 1956 року в селі Катюжанка Київської області.

Схожі статті