Дружина Романа Сасанчина Іванна має намір стати для нього духовною дружиною: “Йому недостатньо тільки розпису”

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у талант-шоу "Голос країни" вирішила зробити їх подружні стосунки зе кращими та позбутися сварок. Про це дівчина розповіла у instagram.

Іванна дуже активно веде свій блог у соціальній мережі та часто ділиться різними історіями з подружнього життя. Дружина Сасанчина розповідає про їх стосунки, у яких вона старша від Романа та про виховання маленької донечки. Тобто, про все своє життя.

Роман Сасанчин планує повінчатися з дружиною

Варто сказати, що у юному віці та без особливої допомоги зі сторони родичів, Іванна дуже швидко опанувала роль матусі й вона не приймає непрошених порад стосовно виховання доньки. І дуже важливо, що Роман підтримує кохану і вчиться бути молодим татусем не за чиїмось порадам, а самостійно, спираючись на батьківські інстинкти.

Тож, життя молодят розвиватися дуже стрімко, бо з дітьми час спливає як вода. Тому вести блог молодими мамам – це корисно, адже так дівчата не гублять себе і збирають колекцію дитячих спогадів для малюків.

Та цього разу Іванна вразила своїми намірами стати для Роми духовною жінкою. Про це свідчить її історія в instagram. Іванна виклала відео з сімейної прогулянки, де Роман з маленькою йшов попереду, а Іванна розповідала про те, що незабаром вони планують обвінчатися, тому що для Роми це важливо і простого розпису йому мало.

Роман Сасанчин планує повінчатися з дружиною

Тому молодята вже ходять на служіння до церкви та днями почнуть ходити на реколекції. Тож, зовсім скоро на одну пару, серця якої поєднали небеса, стане більше і це чудово.

Нагадаємо, що цього року обвінчалися вже декілька пар. Нікіта Добринін та Даша Квіткова. Ілона Гвоздьова з чоловіком після багатьох років звичайного шлюбу. Це дуже серйозний і важливий крок у житті кожної подружньої пари. Сподіваємося у Роми та Іванни все складеться якнайкраще.

spot_img

Схожі статті