22 найкращих образи Олени Зеленської в 2022 році: від блискучого боб-каре до ідеальних костюмів у стилі хакі

Якщо б Принцеса Діана жила у 2022 році, вона б воліла одягатися як Олена Зеленська. Перша леді не тільки обличчя країни на міжнародній арені, а ще й справжня законодавиця моди. На завершення 2022 року ми зібрали 22 найкращі образи Пані Олени, в яких можна відкривати модні покази.

Так, кожна публічна поява Першої леді Олени Зеленської вражає, як досконало та до найдрібніших деталей продуманий образ. Ключовими складовими її стилю є мінімалізм, графічність та любов до вітчизняних дизайнерів.

Олена Зеленська на презентації Фонду Olena Zelenska Foundation у Лондоні

На Олені чорний костюм з вовни від бренду Gasanova з широкими брюками та подовженим жакетом на запах. Для абсолютного total black — чорні туфлі з гострим носом.

Перша Леді на зустрічі з держсекретарем США

Для офіційної зустрічі пані Олена обрала образ в стилі жіночного мілітарі: сукня від бренду Litkovskaya в кольорі хакі, теракотові туфлі-човники та аксесуари від відомих вітчизняних брендів Gunia Project та Guzema.

Олена Зеленська на Дні незалежності України

Дружина президента надягнула сіро-блакитний костюм від Lake Studio: прямі штани та жакет з вишитими мальвами, заокругленим вирізом та підкресленою талією.

Дружина президента у Нью-Йорку під час вшанування жертв 11 вересня

Білосніжна вишиванка з об’ємними рукавами та вишивкою в тон, чорні широкі брюки з високою талією від дизайнера Артема Климчука, підперезані поясом з вишитими на ньому словами “сила, сміливість, воля” бренду Gunia Project.

Пані Зеленська на бранчі під час Самміту перших леді та джентльменів

Дружина президента обрала сіро-блакитний костюм зі штанами-кльош та піджаком з асиметричною застібкою і коміром-стійкою. Довершила образ гостроносими туфлями в тон.

Перша поява пані Зеленської під час війни

На зустріч з Джилл Байден Олена вдягла класичний та водночас розслаблений лук: біла футболка, темно-синій брючний костюм з дещо вкороченими штанами. На ногах — білосніжні кросівки від бренду українського виробництва the Coat.

Олена Зеленська на самміті HeForShе

Ще одне класичне поєднанні від пані Олени: чорний жакет з білою вставкою на місці коміра і на манжетах та х V-подібним вирізом та чорні штани wide-leg. Довершили образ білосніжні туфлі-човники.

Дружина президента на ранковому шоу Good Morning America

На Першій леді костюм від українського бренду ALTER REBEL — чорний колір, золота флористична вишивка на двобортному жакеті. Розкішно та лаконічно.

Перша леді на зустрічі з Джо та Джилл Байден

Олена в жіночному кремовому костюмі від Litkovskaya з приталеним жакетом з цікавим розрізом та прямою спідницею до рівня кісточки. Яскравим акцентом стали небесно-блакитні туфлі-човники.

Олена Зеленська на виступі в конгресі США

Чорний брючний костюм з білою вставкою та білою вишивкою на ній від бренду A.M.G. Талія підкреслена поясом від Gunia Project. Всі крапки над “і” розставили білі туфлі з гострим носом.

Не менш яскравими були і інші образи Олени Зеленської

Перша леді України для глянцю

Біла блуза та чорні брюки — вічна класика
Теракотовий костюм зі спідницею міді
Легендарна обкладинка Vogue

Олена Зеленська на день вишиванки

Яскрава синьо-біла вишиванка у квітковий орнамент

У смарагдовому жакеті зі стрижкою боб-каре

Яскраві кольори дуже личать пані Зеленській

Ще трохи публічних виходів Першої леді

Бірюзовий костюм зі спідницею міді
Жіночний молочно-білий костюм
Чорний костюм на будь який випадок
На зустрічі з прем’єр-міністром Великобританії — справжня Мері Поппінс
Яскравий акцент — колір
Сірий костюм зі спідницею та незвичайним коміром
Дещо неформальний образ від Першої леді

Схожі статті