Зіркові сім’ї, які всім довели, що справжнє кохання існує: Камалія та Захур, Пугачова й Галкін та інші

Чи існує справжнє кохання? На це питання однозначно дали б відповідь деякі зірки шоу-бізнесу. Максим Галкін і Алла Пугачова, Оля Полякова та Вадим Буряковський, Камалія і Захур, та інші знамениті пари, які разом вже десятки років.

Усім відомо, що сучасний шоу-бізнес – це суворе та жорстоке середовище, де аби досягти успіху треба йти по головах.  Але є зіркові сім’ї, яким вдалося зберегти своє кохання попри складнощі та публічні плітки.

Максим Галкін та  Алла Пугачова

Алла Пугачова та Максим Галкін разом понад 20 років
Алла Пугачова та Максим Галкін разом понад 20 років

Ця знаменита сім’я ніколи не могла уникнути пліток та засуджень. У реальність їх кохання довго ніхто не вірив. Їх шлюб називали посміховиськом, фейком та звичайним піаром. Але вони довели усім, що справжнє кохання немає жодних перепон та меж. Маючи ледь не 30-річну різницю у віці, Алла та Максим вже понад 20 років демонструють фанатам любов один до одного та вірність своїй половинці. Зіркове подружжя має двох спільних дітей.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

Вадим Буряковський та Оля Полякова одружилися у 2004 році
Вадим Буряковський та Оля Полякова одружилися у 2004 році

Пара вперше зустрілася у далекому 2003, на дні народження Вадима, де Полякова виступала у якості запрошеної артистки. Пізніше чоловік зізнався, що втратив голову від екстравагантної білявки та закохався в неї з першого погляду. У 2004 році закохані офіційно побралися та зараз займаються вихованням двох доньок.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська та Віталій Борисюк познайомилися на роботі
Ольга Сумська та Віталій Борисюк познайомилися на роботі

Актор Віталій Борисюк буквально викрав Сумську у її першого чоловіка більш ніж 26 років назад. Артисти познайомилися під час робити над спектаклем та швидко закрутили службовий роман. У 1996 році закохані вже ставили свої підписи у районному РАЦСі, а через шість років у зіркового подружжя народилася спільна дитина.

Камалія та Захур

Камалія та Захур одружилися через два місяці після знайомства
Камалія та Захур одружилися через два місяці після знайомства

Пакистанський олігарх закохався у карколомну білявку, коли та виступала на його дні народження. Співачка Камалія одразу підкорила серце іноземця, а він, своєю чергою, настільки боявся втратити прихильність Камалії, що офіційно одружився з нею вже через 2 місяці після знайомства. За 19 років подружнього життя у них народилися дві дівчинки-близнючки. Камалія і Захур і сьогодні залишаються щасливою та закоханою парою.

Схожі статті