|
06.12.2022 23:06

Наречена екс-чоловіка Лорак Мурата Налчаджиоглу показала їхню сварку вдома: мрії фанатів Ані здійснилися

Минулого року стало відомо про те, що колишній чоловік Ані Лорак Мурат збирається одружитися на своїй обраниці Лілії. І сталося це незабаром після чуток про воз’єднання зіркового екс-подружжя.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала фанатам її сварку з коханим

Бізнесмен відвіз свою кохану у Туреччину, щоб познайомити її з сім’єю, а вже через декілька місяців почалася повномасштабна війна в Україні.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала фанатам її сварку з коханим

Чи відгуляли молоді люди весілля, або ж відклали його на потім достовірно невідомо: ситуація в країні важка і цілком імовірно, що зірки не захотіли оприлюднювати зміну їхнього сімейного статусу.

Втім, навіть для фанатів Ані Лорак не приховався той факт, що Мурат та Лілія почали набагато більше взаємодіяти разом з аудиторією. Якщо до цього у бізнесмена контент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram був присвячений здебільше його компанії, то зараз він постійно фігурує разом зі своєю прекрасною нареченою.

Навіть більше, вони почали і заробляти разом: нещодавно Лілія оприлюднила новий відеоролик, в якому показала, як вони сваряться з Муратом, але звісно, у жартівливій формі, адже ця сцена була необхідна для реклами чаю.

Нагадуємо, що шанувальники Ані Лорак вельми болісно сприймають той факт, що Мурат будує своє життя без співачки і цілком успішно. Зокрема у коментарях під публікаціями і бізнесмена, і його коханої постійно з’являється неаргументована критика, неприємні вислови, тощо. Налчаджиоглу нахабності деяких користувачів не терпить і відповідає їм публічно.