Злата Огнєвіч відгуляла весілля посеред війни і показала нареченого: переможця Холостячки-2 Задворного забула

Фінал другого сезону Холостячки відбувся більше роки тому. Це був один з найболісніших проєктів в усій франшизі, адже після його закінчення і головна героїня, і переможець шоу звернулися до психотерапевта.

Якщо фінал першої Холостячки був неймовірно щасливим та багатообіцяючим, так як Ксенія Мішина та Олександр Еллерт не тільки змогли зберегти свої стосунки, але навіть з’їхатися та почати говорити про створення сім’ї, то історія Злати та Андрія вийшла дуже драматичною.

У молодих людей були розбиті серця, і врешті-решт, обидва звернулися до спеціалістів, які змогли їм допомогти розібратися в собі. Тим не менш, співачка, хоча і поставила крапку в цій історії, але досі не може пробачити бізнесмена за його вчинок.

Злата Огнєвіч відгуляла весілля рідної сестри під час війни

Втім, це зовсім не означає, що життя не йде вперед, а Злата не радіє йому. Після початку повномасштабної війни в Україні артистка пережила багато змін, як в особистому житті, так і в публічному просторі. Зокрема Злата присвячує свій час благодійним заходам та концертам, а інколи може його витратити і на себе.

Наприклад, після концерту в Сполучених Штатах Америки знаменитість поспішала додому, так як її рідна сестра Ліна виходила заміж. Злата була неймовірно щаслива через цю подію і не приховувала шалених емоцій, які переживала в цей момент.

Злата Огнєвіч відгуляла весілля рідної сестри під час війни

Весілля під час війни має особливе значення і стає своєрідним символом того, що життя продовжується, і попереду на нас чекає неймовірно багато подій.

Відповідна публікація з’явилася на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram після заходу. Варто відмітити, що Злата, судячи з усього прийшла на весілля без кавалера, або принаймні зробила усе можливе, щоб приховати його.

Наступного року артистка засвітиться на ще одному торжестві, але на цей раз одружуватимуться Андрій Хветкевич та його бойфренд.

Схожі статті