Джамала досягла бажаного та підкорила американців своєю чорною сукнею: навіть Боно не встояв

Вже давно нікого не дивує той факт, що українська співачка кримськотатарського походження Джамала — бажана гостя на численних закордонних заходах. Однак, стояти на одній сцені з зірками світового масштабу — геть інший рівень.

Днями у Сполученних Штатах Америки пройшло щорічне вручення премії центру Кеннеді у Вашингтоні. Подія приурочена нагородженню митців, які зробили невід’ємний вклад в культуру, а одним із відвідувачів є навіть президент. На завершення — грандіозний концерт, що відбувається в Оперному театрі Кеннеді-центру.

Неочікувано та приємно ще й те, що серед запрошених була популярна українська співачка Джамала. Навіть вона сама тримала це в секреті до останнього, адже захід мав бути сюрпризом для всіх, як сказала виконавиця.

На врученні премії Джамала разом з американською співачкою Бренді Карлайл та ірландським виконавцем Hozier виконала легендарну композицію гурту U2 — “Walk On”, стоячи на одній сцені з фронтменом гурту — Боно.

Не забула вона і про Батьківщину. Під час виступу на сцені вона заспівала рядки гімну України, а також нагадала всьому світу, про страждання українського народу.

Джамала в чорній сукні підкорила серце навіть Боно

На такому королівському заході і образ має бути по-королівськи розкішний. Стиліст Юрій Жуйков, який вже давно працює з Джамалою, підібрав для співачки неймовірну чорну сукню “в підлогу”. М’якими складками графітова сукня опускається додолу, драпірування на ліфі, пишні рукави та спущена лінія плеча — це все нагадує про шикарні бали.

Неймовірна сукня Джамали
Неймовірна сукня Джамали

Образ виконавиці водночас жіночний та зухвалий, його можна порівняти з образами персонажа Кіри Найтлі у “Піратах Карибського моря” Елізабет Суонн.

Джамала та Елізабет Суонн

Родзинкою стала зачіска Джамали: легкі розпущені блискучі хвилі, а на потилиці вплетені кіски неначе з грубого канату із золотистими ниточками, дзвіночками та ланцюжками.

Не дивно, що така краля підкорила самого лідера групи U2 Боно та змогла заспівати з ним на одній сцені.

Схожі статті