19-річна Марія Ільюхіна з серіалу “Вороніни” ошелешила новиною про вагітність на останніх термінах (ФОТО)

Маленька Маша Вороніна вже давно виросла і стала справжньою красунею. Дівчині вже 19 років, так непомітно швидко виросла та сама улюблена онучка Галі та Миколи Вороніних тепер майбутня мама.

Маша стала популярною актрисою завдяки комедійному серіалу “Вороніни”, де зіграла доньку Кості та Віри протягом всіх 10 років існування ситкому. Всі пам’ятають дівчинку дуже маленькою та смішною. Але скільки ж років ми спали, що цій самій школярці з серіалу вже виповнилося 19 років.

Минулого місяця Марія святкувала свій день народження  та за день до свого свята Маша виклала пост про те, що вона вагітна. І цим дуже сильно здивувала шанувальників і колег, адже всі останні фото Марії взагалі не видавали ніяких ознак вагітності. Та загалом Ільюхіна дуже струнка дівчина, а на таких дівчатах вагітність не дуже помітна зазвичай. Тому не дивно, що всі фотографії не видавали цікавий стан актриси.

Але напередодні дня народження Маша влаштувала собі професійну фотосесію та обрала такі образи, де видно округлий животик майбутньої матусі. Варто сказати, що дівчина вже перебуває на останньому триместрі й очікує появу свого першого малюка у кінці лютого.

До того ж  є ще одна новина, Марія вже встигла вийти заміж, але пишного святкування не було, лише розпис у РАГСі. Про цю подію свідчать фотографії у соціальній мережі. Цікаво те, що обранець дівчини не є відомим, але ім’я хлопця нам вдалося дізнатися. Хлопця звуть Олексій Шаров і він однолітка Маші.

Також слід зазначити, що дівчина настільки не хотіла афішувати свою вагітність, що відмовлялась від ролей у серіалах не озвучуючи справжню причину, але тепер, коли все відомо, актриса сподівається, що продюсери та режисери зрозуміли, чому вона так вчинила і запропонують ролі у нових проєктах, після того, як дівчина народить малюка.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.