Оля Цибульська поділилась лайфхаками, як познайомитись з чоловіком: “Підходиш така і кажеш” – Дзідзьо оцінить

Оля Цибульська завжди дивувала своєю сміливістю і яскравістю, тому не дивно, що вона завжди знаходиться у центрі чоловічої уваги. Проте, виявляється, Оля й сама може з легкістю познайомитися з чоловіками.

Відомо, що Цибульська вже понад 20 років заміжня та має сина. Але багато років Оля приховувала свого чоловіка Сергія від всього світу. Та це була ініціатива самого чоловіка, бо він вважає, що однієї зірки у родині достатньо та йому популярність ні до чого. тим більше, що Сергій бізнесмен. Тому й просив кохану відгородити його від публічності.

Але від чуток це Сергія не врятувало, адже шанувальники Ольги та журналісти протягом довгих років приписували співачці романи з колегами. Найяскравішим став роман із кумом Дзідзьо. І навіть подейкували, що дитину співачка народила саме від Михайла Хоми.

Оля Цибульська розповіла, як знайомитись з чоловіками
Оля Цибульська розповіла, як знайомитись з чоловіками

Також Олі приписували стосунки з колегою Віталієм Козловським, адже в ефірах колеги дуже привітливо спілкуватися один з одним. Та це і не дивує, тому що колегам завжди пророкують романтичні стосунки, яких, зазвичай ніколи й не буває.

Останнім часом телеведуча почала знімати відео, де вона жартує, дає якісь поради, ділитися своїм досвідом та просто щось розповідає. Та цього разу Оля вирішила дати безпрограшний варіант знайомства з чоловіками.

Отже, Цибульська виклала відео з салону краси, де розповіла про лайфхак знайомства. За словами зірки варто лише підійти до чоловіка, часі сподобався і зухвало почати з ним розмову.

“Дівчата, ловіть лайфхак, як познайомитись з чоловіком. Підходиш така і кажеш, Боже, бачу тобі Бог дав все крім мого номера телефону” — розповіла Оля.

Тож, можна спробувати та познайомитися з якимось гідним чоловіком, не чекаючи ініціативи від нього самого.

Схожі статті