38-річний Остапчук розповів, із ким і де живуть його діти від першого шлюбу: після розлучення змінив риторику

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук прокоментував місцезнаходження своїх дітей після новини про розлучення з Христиною Горняк.

Після початку повномасштабної війни в Україні Володимир Остапчук здивував своїх шанувальників зізнанням про те, що його колишня дружина Олена Войченко забрала дітей, вивезла їх з країни та нібито не дає йому спілкуватися зі спадкоємцями.

Володимир Остапчук показав, як виглядає його перша дружина
Володимир Остапчук розповів, з ким і де живуть його діти

Через тривалі звинувачення, які неодноразово прозвучали на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram жінка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше заговорила про проблеми в психічному здоров’ї зірки, а також пояснила, що через банальну різницю у часі Володимир здебільшого дзвонить вночі і вона через це не дає йому поговорити зі спадкоємцями, адже вони в цей момент сплять.

Володимир Остапчук розповів, з ким і де живуть його діти

Дружина Остапчука на фоні чуток про розлучення здивувала кулінарними вподобаннями
Володимир Остапчук розповів, з ким і де живуть його діти

Володимир та його на той момент дружина Христина дуже гостро відреагували на дане інтерв’ю та почали ділитися скандальними деталями минулого Олени у відповідь.

Втім, через декілька місяців стало відомо, що шлюб телеведучого не витримав і зруйнувався. Христина Горняк покинула свого обранця і відновлюється від невдалих стосунків. Тим часом Володимир Остапчук значно змінив свою риторику щодо дітей та колишньої дружини, і нещодавно досить стримано та люб’язно пояснив, де знаходиться його сім’я і з ким.

Володимир Остапчук розповів, з ким і де живуть його діти

Нагадуємо, що з Христиною Горняк у Володимира Остапчука дітей не було. Пара тільки-но придбала будинок, ремонтувала його і планувала зробити кімнати для його спадкоємців від першого шлюбу та підготувати приміщення для спільних дітей. Що саме вплинуло на рішення молодих людей розійтися достовірно невідомо.

Варто відмітити, що Олена Войченко неодноразово підкреслила той факт, ніби Христина була коханкою Володимира.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.