Аліна Гросу показала своє маля, якому виповнилося всього кілька місяців: Полянський покинув не тільки зірку

Знаменита українська співачка Аліна Гросу потішила своїх фанатів фотографією нового члена сім'ї, який з'явився у артистки декілька місяців тому.

Знаменита з дитинства українська співачка Аліна Гросу після початку повномасштабної війни в Україні опинилася у Львові, у своєму маєтку, де приймала переселенців, готувала їм їсти та робила усе можливе, щоб допомогти співвітчизникам.

Аліна Гросу вразила зізнанням, що про неї немає кому попіклуватися
Аліна Гросу показала своє маля

Саме тоді глядачі вперше запідозрили, що в неї почалися негаразди в стосунках з росіянином Романом Полянським, який припинив з’являтися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Якщо раніше бойфренд артистки був постійною складовою контенту зірки, то після лютого зник з інформаційного простору взагалі.

Його особиста сторінка закрита, тож глядачі розгубилися, не знаючи, що думати. Згодом Павло Зібров заявив, що Роман не покидав Аліну і завжди знаходився з нею, але пізніше в мережу потрапили знімки російського актора, який опинився на заході в Москві.

Аліна Гросу показала своє маля

Аліна Гросу показала своє маля

Тим часом Аліна Гросу проходила через складний період у своєму житті, адже тривалий час лікувалася, а потім була вимушена зробити операцію. У той самий період зірка похизувалася, що в неї з’явився новий член сім’ї — крихітна собачка, вік якої становив приблизно декілька місяців.

Аліна Гросу показала своє маля

Маленьку чіхуахуа Аліна Гросу називає малятком і останнім часом часто показує її підписникам. Пухнастик постійно труситься і виглядає неймовірно вразливою, втім, немає сумнівів, що виконавиця дарує йому всю свою любов та ніжність.

Також Аліна дала зрозуміти, що новий улюбленець приносить їй неабияку радість. Про свій стан та самопочуття артистка поки що не поширюються, тож шанувальники завмиранням серця чекають на новини від неї.

Схожі статті