Як виглядає свекруха Камалії? Не хотіла, щоб її син Захур кидав дружину-росіянку та одружувався зі співачкою

На початку двотисячних перспективна співачка Камаліявийшла заміж за британо-пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. Як з'ясувалося пізніше, цілком таємно для його сім'ї.

Весілля знаменитої української співачки Камалії та Мохаммада Захура наробило багато шуму в шоу-бізнесі. Зокрема артистку постійно звинувачували у тому, що вона використовує гроші чоловіка для свого просування. Хоча здавалося б фінанси мають спрощувати життя, у випадку Камалії все виявилося зовсім навпаки.

Втім, це не єдина проблема, яка була пов’язана з її заміжжям. Виявляється, батьки мільярдера гадки не мали про те, що він розлучився зі своєю першою дружиною та знайшов іншу супутницю для життя.

Як виглядає свекруха Камалії

Камалія
Як виглядає свекруха Камалії

Так, в інтерв’ю Аллі Крутій Мохаммад розповів, що його матір тривалий час не знала про те, що він розстався зі своєю першою обраницею, і приховав від неї це саме тому, що знав, що вона абсолютно проти, так як є шанувальницею традиційних сімейних цінностей.

Як виглядає свекруха Камалії

У зв’язку з тим, що матір не знала про розрив, вона ніяк не могла знати про нову невістку. Коли жінка все ж таки отримала звістку від свого спадкоємця, дуже засмутилася, що від неї було приховано абсолютно все, але врешті-решт пробачила Мохаммада та Камалію, і влаштувала вечерю для співачки. Як згодом розповідала сім’я, свекруха виконавиці приїжджала у гості кожного року і залишалася приблизно на місяць, проводила час з коханими онучками, а потім поверталася додому.

Нагадуємо, що сімейство живе у передмісті Києва у розкішному будинку, разом з великою командою прислуги, а також матір’ю Камалії Інною Петрівною. Теща Захура не тільки допомагає своїй дочці з кар’єрою, але і також є великою підтримкою у вихованні та догляді за дітьми.

Схожі статті