Найкрасивіша жінка України: Ольга Сумська покрила голову хусткою та забрала всі компліменти старшої сестри

З давніх-давен українські жінки та дівчата носили хустки протягом усього року. Цей елемент традиційного костюму мав як практичне, так і обрядове значення. Тому деякі українські зірки звертаються до традицій минулого, як, наприклад, зробила Ольга Сумська.

Любов сестер Сумських до такого головного убору, як хустка — беззаперечна. Хустка для них не тільки елемент образу, це вже культова річ, завдяки якій їх можна впізнати серед інших зірок.

Сестри Сумські в хустках

Артистка Наталія Сумська більше 300 разів за життя зіграла на сцені театру персонажа Кайдашихи. Вона, як відомо, носила хустину, зав’язану на голові, адже була заміжньою жінкою.

Наталія Сумська в ролі Кайдашихи на сцені театру

Для Ольги це також невід’ємна частина образу: від Роксолани, що як кожна поважна східна володарка не могла з’явитися на екрані з непокритою головою, до мами Проні Прокопівни з вистави “За двома зайцями”.

Саме в цьому сценічному образі зі строкатою хусткою в різнобарвні квіти, що акуратно зав’язана на голові, та яскравим макіяжем з акцентом на бездонні очі артистки Ольга Сумська 7 грудня привітала підписників з Днем української хустки.

Шанувальники не могли лишитися осторонь, та прокоментували світлину справжньої української красуні:

  • “Як вам до лиця ця хустка. Така гарненька.”
  • “Яка краса страшенна сила!”
  • “Красуня! Эталон жіночої краси.”
  • “Ольга В’ячеславівна, ви в хустці схожі на свою маму! Перед очами її фотографія в червоній хустці!”

Щорічно 7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки, який вперше провели в 2019 році. Головна мета цього свята — продемонструвати, як із покоління в покоління передається традиція носити цей головний убір. Цей автентичний аксесуар об’єднує жінок різного віку, професій своєю спільною метою зберегти та відновити українську культуру.

Ще за наших пращурів хустка набула мало не магічного значення, постійно використовувалася в обрядах. Вона стала символом жіночності та вірності, підкреслюючи красу дівчини або жінки, яка її зав’язала.

Така різноманітна українська хустка

Тому, акторка Ольга Сумська долучилась до привітань з цим святом, щоб популяризувати традицію носити хустки, адже ніщо так не підкреслює багатовікову вроду українських жінок.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.