Код нації: як носити вишиті речі та виглядати стильно — поради від Лілії Ребрик

Стереотип, що вишиті речі варто носити лише на свята вже давно застарів. Тому приклад як українські, так і голлівудські зірки, які вже давно інтегрували вишиванки у свою повсякденність. Для того, щоб надихнутися, як носити речі з орнаментами, погляньмо на ведучу Лілію Ребрик.

Вишиванка у традиційному її значенні вже давно вийшла за межі національного костюма чи святкової сорочки лише для вагомого приводу. Зараз вона стала частиною повсякденного базового гардеробу, які можна поєднати і з джинсами, і зі спідницею довжини міні.

Безперечно, з майстерністю ведучої Лілії Ребрик носити вишиті речі як на свята, так і як частину повсякденного образу. В її арсеналі довгі та сміливі короткі сукні, класичні сорочки з вишитими квітами і етнічними орнаментами.

Лілії Ребрик дуже подобаються вишиті речі

Нещодавно у своїх Інстаґрам-сторіз, де ведуча показувала залаштунки зйомок ранкового шоу, білявка з’явилась у незвичайному джемпері, оздобленому червоно-чорною вишивкою.

Лілія Ребрик в джемпері-поло українського бренду

Лілія Ребрик обрала джемпер-поло відомого українського бренду O.Taje.
В’язаний джемпер-поло прямого крою та V-подібним вирізом з виразними орнаментами української вишивки на рукавах та відкладному комірі ведуча поєднала з класичними світло-синіми джинсами. Вийшов дуже простий, але в той же час стрійний образ.

Джемпер, який обрала Лілія Ребрик

Взагалі артистка Лілія Ребрик відома прихильниця вишиванок. Влітку її фаворитами стали легкі вишиті геометричним та флористичними орнаментами сукні різних кольорів та довжини.

Образи ведучої з вишитими речами

Дуже незвичайно виглядає класична білосніжна сорочка, вишита різнобарвними квітами, яку ведуча надягнула поверх атласного топа молочного кольору з нестандартним вирізом декольте. Комбінація зі світло-блакитними прямими джинсами стала дуже влучним тандемом.

Трендові поєднання

Для прохолодної погоди відмінним поєднанням стане вишита сорочка та топ (як у Лілії Ребрик) або гольф. Можна за заправити її у штани чи носити як жакет.

Ідеї, як носити вишиванки

Також можна надягти на сорочку трендові жилети або безрукавки, а поверх сукні в вишивкою на спідниці — светр.

Схожі статті