Раміна Есхакзай показала, як змінювалась її зовнішність: “Було бажання подобатися” – Козловський в захваті

Відома українська журналістка Раміна Есхакзай виводить на відверті розмови зірок, але про себе говорити не дуже полюбляє. Та днями жінка пригадала, як виглядала в дитинстві та юності.

Раміна насправді дуже красива жінка в здавалося б чого їй перейматися, зовнішність незвичайна та яскрава, але всі ми маємо свої комплекси, які тримають нас і не дають видихнути спокійно. Тому й періоди невпевненості й самокритики були у журналістки, але з ними жінка наче впоралась.

Отже, днями Есхакзай вирішила згадати, якою вона була у різні періоди свого життя. Спогади ведуча почала з самого дитинства. На фото була маленька Раміна у червоному капелюсі та з мікрофоном. І до речі дуже схожа на себе й зараз.

Раміна у дитинстві
Раміна у дитинстві

“У мене ще з дитинства було бажання сподобатися людям, хотілось уваги, але нині я працюю над цим питанням з психологом. Бо всім подобатися неможливо та й не потрібно зовсім” – написала Раміна.

Далі було фото у шкільні роки, де журналістка виглядала вже дуже дорослою, та ще й одягнена неначе в офісі працює.

Раміна у школі
Раміна у школі

“Це школа, в старших класах я намагалась бути леді. Тоді мені здавалося, що треба бути ідеальною і обов’язково носити підбори. Але все змінюється, зараз мої друзі – це кросівки. Та зовсім не важливо, що на тобі, важливо, що всередині” – підсумувала журналістка.

І на останньому третьому фото, Раміна знаходиться у США після 10-го класу. Тут журналістка підняла тему сором’язливості.

Раміна показала, як виглядала раніше
Раміна показала, як виглядала раніше

“Це я у США після 10-го класу, дуже тоді соромилась розмовляти англійською. А тепер розумію, не потрібно нічого соромитися, без практики важко досягти умовної ідеальності” – підсумувала Раміна.

Отже, всі ми з роками змінюємося і стаємо кращими, але це відбувається лише за умов бажання розвиватися. Раміна яскравий приклад того, що всі свої внутрішні комплекси й проблеми можна побороти та відпустити їх.

Схожі статті