|
09.12.2022 12:09

Оля Полякова розповіла про успіхи 11-річної доньки Аліси у британській школі: “Нова сторінка життя”

Українська співачка Оля Полякова ще на початку вересня відправила двох доньок, Машу та Алісу, навчатися за кордон. Нещодавно знаменитість розповіла, чим займаються дівчата у Лондоні та як кожна з них адаптувалася до нового середовища.

Батьки завжди мріють дати своїм дітям то, чого не було в їхньому дитинстві, а особливо слідкують за тим, щоб сини чи доньки здобули гарну освіту. Не виключенням є й зірки українського шоу-бізнесу. Багато артистів, такі як Оля Фреймут, Тіна Кароль, Оля Полякова, відправили своїх спадкоємців здобувати освіту за кордоном, що зараз є дійсно найліпшим вибором, оскільки в Україні йде війна, а там діти будуть знаходитися у безпеці.

Дочки поп-діви Олі Полякової, 16-річна Маша та 11-річна Аліса,  з початку вересня навчаються у Великій Британії. Нещодавно в інтерв’ю для ТСН співачка поділилася, як дівчата себе почувають вдалі від дому та батьків. Зірка звернула увагу, що вони сумують один за одним, але сучасні технології та гаджети дозволяють постійно підтримувати зв’язок.

Маша Полякова з мамою Олею

Старша донька, Марія Полякова, вже самостійна леді та швидко звикла до нового середовища і навіть була щаслива вирватися з-під батьківського контролю. Більш складна ситуація з Алісою, молодшою донькою зірки, яка знаходиться ще в такому віці, що потребує материнської уваги та піклування. Зі слів Ольги, для дівчинки зараз великий шок бути вдалі від батьків рідного дому.

Оля Полякова з чоловіком та доньками

Коли дівчата знаходилися в Україні, вони були під наглядом няні, мами або тата. Сьогодні їм доводиться ставати більш самостійними та відповідальними. Маша та Аліса проживають у гуртожитках своїх навчальних закладів, де дисципліна та розпорядок більш суворий, ніж був вдома.

Маша Полякова має репутацію бунтарки

Марія має репутацію бунтарки та інколи ошелешує публіку своїми підлітковими та зухвалими вчинками. Юна леді то запише пісню з нецензурною лексикою, то опублікує відверту світлину у купальнику. Аліса не схожа характером на сестру, а віддає перевагу стриманості. Хоча пубертат ще розкриє усі приховані риси темпераменту і стане зрозуміло, чи обидві доньки поп-діви успадкували її задеркуватий характер.

Нагадаємо, що Оля Полякова одружена з бізнесменом Володимиром Буряковським майже 20 років.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.