Немолода, з вогненно-рудою шевелюрою та плодовита: на кого Вакарчук проміняв першу дружину Фонарьову

Минулого року стало відомо, що Святослав Вакарчук розлучається зі своєю першою дружиною Лялею Фонарьовою. Як виглядає нова обраниця знаменитості?

Усі свої любовні пісні Святослав Вакарчук колись присвячував коханій дружині Лялі Фонарьовій. Свого часу вони склали ідеальний тандем: він — публічна творча людина, а вона має потужні зв’язки та необхідне оточення.

У цьому союзі не було спільних дітей, адже Святослава виховував дочкуляли від попередніх стосунків. Зірка ніколи не розповідав в інтерв’ю, чим зумовлена його бездітність і варто відмітити, що аудиторія вже і не чекала почути від нього відповіді.

Святослав Вакарчук засвітив свою нову дружину

Якими же шокуючими стали новини про розлучення Святослава та Лялі, а також про появу первістка артиста на світ! Так, через місяць після того, як піар-відділ музичного гурту повідомив про розрив пари, стало відомо, що у Вакарчука з’явився син Іван.

На Святослава Вакарчука після розлучення з Фонарьовою задивляються молоді жінки
Святослав Вакарчук засвітив свою нову дружину

І народила хлопчика не Ляля. Журналісти довго не могли з’ясувати особистість нової обраниці зірки. Під підозру потрапила продюсерка Євгенія Яцута, яка часто з’являлася поруч з музикантом з великим животом.

Після того, як жінка через рік знову завагітніла, а згодом у Вакарчука з’явилася донечка, жодні сумніви вже буди недоречними: саме руда красуня полонила серце Святослава.

Святослав Вакарчук засвітив свою нову дружину

Чи святкувала пара весілля, чи офіційно розписана, де живе, — нічого з цього ні пресі, ні фанатам невідомо. Якби Євгенія не була відомою особистістю в кулуарах шоу-бізнесу, навряд представники ЗМІ взагалі б змогли встановити особистість нової обраниці співака.

Втім, ця інформація вже вийшла назовні, а мережа пам’ятає абсолютно все. Євгенія ж за увесь час стосунків зі Святославом не дала жодного офіційного коментаря.

Схожі статті