Людмила Барбір показала двох молодших синів-двійнят, про яких раніше не розповідала: “Їм пощастило народитися”

Ведуча "плюсів" Людмила Барбір розкрила таємницю, що має не одного сина, а трьох. Коли знаменитість встигла стати мамою вдруге та хто насправді ці загадкові малюки, яких зірка "Сніданку з 1+1" показала у мережі?

Людмила Барбір одна з найпозитивніших ведучих, без якої вже прости неможливо уявити ранкове шоу “Сніданок з 1+1”. Вже перших кадрів героїня заряджає глядачів через телеекрани на позитивний настрій, навіть у такі буремні та скрутні для країни часи.

Людмила Барбір найзнаменитіша ведуча каналу 1+1
Людмила Барбір найзнаменитіша ведуча каналу 1+1

Окрім роботи та піклування про сім’ю, Людмила займається волонтерством — координує розселення переселенців зі східних та південних регіонів на Заході країни, а також врегульовує логістику для перевезення гуманітарної допомоги з-за кордону.

Людмила розповідала, що ще 24 лютого вона з чоловіком прийняла рішення евакуювати сина в Чернівці, до рідної бабусі, а самій повернутись в Київ з чоловіком, щоб підтримувати країну усіма силами.

9 років назад Людмила Барбір вийшла заміж за спортсмена Ігоря Барбіра, який є професійним тренером по айкідо і до цього чоловічого виду спорту навіть прикипіла і його зіркова дружина. Ведуча з чоловіком разом виховують сина Тараса, хлопчика батьки також залучили до активного способу життя та тренуванням айкідо. Тарас схожий і на маму, і на тата водночас. Але нещодавно телеведуча показала ще двох синів, про яких нічого було не відомо раніше.

Людмила Барбір з чоловіком Ігорем та сином Тарасом
Людмила Барбір з чоловіком Ігорем та сином Тарасом

“Мої похресники, двійнята — Данилко та Арсенчик. Їм пощастило народитися 6 грудня, в день Збройний Сил України. Дуже символічно, але я сподіваюся, що їм ніколи не доведеться воювати. Хоча, вони все готові стати в стрій з нашими доблесними воїнами”, — написала Барбір.

Людмила опублікувала фотографію хлопчиків у своєму Instagram, привітавши малюків з днем народження.

Хрещеною мамою вона стала для синів своєї сестри Ганни. Вона проживає у Карпатах і сумує, що зустрічатися часто з сестрою не виходить через напружений графік роботи телеведучої.

Людмила Барбір стала хрещеною мамою двійнят
Людмила Барбір стала хрещеною мамою двійнят

Нагадаємо, що Людмила Барбір також працювала актрисою дубляжу та озвучувала художні фільми й серіали.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.