Зіркові розлучення 2021 vs 2022: Дзідзьо і Славію та Вакарчука і Лялю переплюнули Дантес, Дорофєєва і Кацуріни

2021-й та 2022-й роки увінчалися масою скандальних розлучень. Які з них були найгучнішими та найдивовижнішими для української аудиторії, дізнайтеся в нашій статті.

Славія та Дзідзьо

Колишня дружина Дзідзьо Славія знову в нього закохалася і відкрито заявляє про свої почуття
Зіркові розлучення 2021 vs 2022

На початку минулого року красуня Ярослава Притула-Хома почала активно давати ексклюзивні інтерв’ю, в яких розповіла про те, що зірковий чоловік не давав їй будувати творчу кар’єру, не надто волів ставати батьком і поставив її у незручне положення своїм дуетом з Ольгою Цибульською, з якою навіть по цілувався на сцені.

Дарма, що співачка була кумою артиста — плітки ширилися зі швидкістю світла. І лише після офіційної заяви про розлучення стало відомо, що в Ольги дійсно є чоловік — Сергій Грисюк.

Дзідзьо не стримав емоцій через почуте і оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram принизливий віршик, який трактувався, як виклик колишній дружині.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонврьова

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Зіркові розлучення 2021 vs 2022

Розлучення Святослава Вакарчука було не стільки скандальним, скільки дуже неочікуваним. Здавалося, що зіркове подружжя є ідеальною парою і ось надходить спочатку новина про розрив, а вже незабаром стає відомо про дитину музиканта, якій декілька місяців. Звісно, шанувальники одразу ж почали звинувачувати виконавця у невірності обраниці, на що Вакарчук так публічно і не відповів. Зараз Святослав є батьком вже двох прекрасних діток.

Володимир Дантес, Надя Дорофєєва та Кацуріни

Зіркові розлучення 2021 vs 2022

Володимир, Міша, Даша та Надя були друзями. На початку року стало відомо, що музиканти розлучаються, а вже згодом розкрилася особистість нового бойфренда Дорофєєвої — друг сім’ї Міша Кацурін.

Тоді користувачі мережі, які почали жартувати про обмін Кацуріними між зірковим подружжям навіть до кінця не розуміли, що у цьому жарті усе правда. Незабаром Володимир Дантес розсекретив, що він також знаходиться у романтичних стосунках з колишньою дружиною Міши Кацуріна Дашею. Тобто на даний момент музикант виховує дітей обранця своєї колишньої дружини.

Схожі статті