Таїсія Повалій показала пишні принади у відвертому декольте

Якщо захотілося похизуватися принадами, то вік - не перешкода.

Днями українська виконавиця таїсія Повалій опублікувала у мережі новий знімок. На ньому співачка позує навпроти дзеркала у масивній рамі. На зірці яскрава червона сукня з глибоким декольте, яка відкриває усі принади артистки. Доповнив образ яскравий макіяж з червоною помадою, проста укладка з чубчиком і масивні сережки. На знімку Таїсія Повалій серйозно дивилася на своє відображення у дзеркалі.

У підписі під знімком виконавиця побажала усім гарних вихідних.

Для повноти образу дзеркало, перед яким сиділа співачка, було у вогні і відображало темну кімнату.

Прихильники під фото теж побажали Таїсії Повалій гарних вихідних. Підписники співачки звернули увагу на образ і зауважили, що червоний колір дуже личить артистці.

На свій вік. а співачці вже 55. Таїсія Повалій має чудовий вигляд і не боїться показувати красу у пікантних нарядах.

На фото у мережі видно, що відверті образи більш характерні для сцени і виступів, а от у повсякденному житті Таїсія Повалій обирає стриманіші наряди. Ну і декольте не настільки відкриває принади зірки. А макіяж зосереджено в основному на очах співачки.

На серії відео Таїсія Повалій позує у різних образах: від домашнього спортивного костюму з невеликим декольте і з блискітками до повністю закритого чорного вбрання для публічного місця.

У підписі під фото артистка подякувала прихильникам за те, що вони дивляться і зберігають її відео. Також пообіцяла, що згодом з’являться нові історії і поцікавилася чи чекають на них підписники.

Прихильники лишилися задоволені серією відео і з нетерпінням чекають нових історії від улюбленої виконавиці.

Добре, що Таїсія Повалій розділяє образ на сцені і образ в житті.

Схожі статті