Куди і чому так стрімко зник з України тренер “Голосу країни” Дан Балан: невже Кароль розбила серце?

Молдавський співак Дан Балан, який став одним з тренерів шоу "Голос крраїни" і так завзято намагався підкорити серце Тіни Кароль чомусь дуже стрімко зник з радарів.

Дан Балан довгий час прожив в Україні та казав, що всім своїм серцем молдованин полюбляє все, що пов’язує його з країною. Адже тут він став дуже популярним виконавцем та зміг завоювати серця мільйонів жінок. Своєю брутальною поведінкою та голосом з легкою хрипотою.

Чому з України так стрімко зник Дан Балан
Чому з України так стрімко зник Дан Балан

Та метою молдавського красунчика було досягти взаємності від української поп-діви Тіни Кароль, яку він зустрів якраз на талант-шоу. Звісно, артисти й до цього були знайомі один з одним, але якогось тісного спілкування між ними не було. Та коли розпочався проєкт і Дан з Тіною опинилися у сусідніх тренерських кріслах, Балан взяв ситуацію у свої руки та вирішив, що це його шанс.

Чому Дан Балан так стрімко зник з України
Чому Дан Балан так стрімко зник з України

Дуже довго співак не припиняв залицятися до Тіни й усілякими способами намагався привернути її увагу. Балан робив жінці компліменти, танцював із нею, приділяв багато уваги, робив сюрпризи та ніколи не мін стримати свого захоплення. На камері це все виглядало яскраво і, звісно, ширилися плітки про бурхливий роман поза сценою. Але все сталося не так, як гадалося.

Тіна так і не змогла впустити у своє серце Балана і романтичні стосунки між ними залишилися лише на проєкті. Тож, картинка на телебаченні це одне, а реальні почуття, зовсім інша історія.

Чому Дан Балан так швидко зник з України
Чому Дан Балан так швидко зник з України

Тож, після закінчення проєкту Дан поїхав до рідної країни, де перебуває і зараз. Ширилось багато пліток, що Балан поїхав через початок війни в Україні, але це зовсім не так. Річ в тому, що основна діяльність артиста у Молдові, тому сенсу перебувати в Києві йому немає. Тож, артист активно працює над новими хітами й живе у рідній домівці без будь-яких політичних сенсів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.