Як виглядає і чим займається єдиний син Олега Винника і Таюне: спортивний хлопець, далекий від сцени і України

Олег Винник попри свою популярність має дуже чітку позицію – не розповідати про особисте життя. Дуже цікаво, звісно, чому артист все намагається приховати, але але відомо, що у співака є дорослий син.

Винник вважається одним з найпопулярніших артистів української естради, він змін підкорити серця мільйонів жінок і просто майстерно приховувати багато років, що у нього є дружина і місце в його серці давно зайняте. До того ж неабиким, а його незмінною бек-вокалісткою Таюне.

Чому Таюне і Олег Винник ховають сина
Чому Таюне і Олег Винник ховають сина

Ще за років студентства Олег заграв пишне весілля з Таїсією та з того часу пара просто нерозлучна. Вони разом живуть, разом працюють, разом гастролюють і, виявляється, разом виховують сина. І вже дорослого.

Річ в тому, що хлопець народився у Німеччині, а саме там Винник і починав будувати свою творчу кар’єру разом з Таюне. Там пара прожила багато років і встигла народити сина, про якого до певного моменту ніхто навіть не підозрював, адже українські жінки були впевнені в тому, що Олег завзятий холостяк.

Син Олега Винника і Таюне
Син Олега Винника і Таюне

Та насправді хлопець вже дорослий і звати його Юліан. Він не має жодного відношення до творчості, а тим паче до сцени. В Німеччині Юліан живе з самого народження, тому не дивно, що в Україні про його існування ніхто не знає.

Хлопець професійно займається плаванням, бере участь у різних турнірах та змаганнях і займає перші місця. Та й у соціальних мережах Юліан не дуже активний, він має сторінку в instagram, але рам немає жодного фото. І, цікавий факт, на батька він навіть не підписаний, лише на маму.

Тож, секрет про повноцінну родину Олега Винника розкрито. Але сам артист досі не має наміру це обговорювати, адже вважає, що в першу чергу він має цікавити людей як артист, а все інше неважливо.

Чому Олег Винник і Таюне ховають сина
Чому Олег Винник і Таюне ховають синаг

Нагадаємо, що зараз Олег також перебуває у Німеччині, де лікує свій недуг та активно допомагає Україні разом зі своїм волонтерським штабом “Вовчиця”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.