Як виглядає дружина Pianoboy: Дмитро Шуров вперше показав кохану жінку, з якою дуже схожий зовні

Кохання — велика сила, яка змінює не лише зсередини, але й ззовні. Не дарма ще кажуть, що найкраща спілка — чоловік та жінка, подружжя Дмитра та Ольги Шурових найкращий цьому приклад.

Співак та композитор Дмитро Шуров не часто показує свою дружину, хоча з нею він прожив у шлюбі вже 20 років. З них понад 10 років Дмитро та Ольга працюють пліч-о-пліч над сольним проєктом Pianoboy, де Шуров пише пісні та виступає на сцені, а дружина, як сірий кардинал, виконує обов’язки PR-менеджера.

Днями Pianoboy разом з Євгеном Кошовим та Дмитром Монатіком завітали з благодійним концертом до першої столиці, де виступили перед дітьми з деокупованих територій. Відомо, що дружина Дмитра Шурова Ольга, як відповідальний керівник, поїхала за ним, адже співак у своєму Інстаґрам-акаунті поділився спільною світлиною на фоні засніженого Харкова.

 

Кучеряве густе волосся, щира посмішка, променистий погляд. Неозброєним оком видно, як зіркове подружжя схоже один на одного, ніби зірки спеціально так склалися, щоб саме ці дві людини були разом. Навіть психологами доведено, що люди схильні обирати собі партнерів зі схожими рисами.

Дмитро та Ольга Шурови обоє мають кучеряве волосся

Більше того, Ольга Шурова часто в свої інтерв’ю зауважувала, як вони з чоловіком подібні. Дружина співака буквально повірила після цього в магію.

Дружина співака в далекому 2001 році одразу звернула увагу на кучерявого хлопця та зрозуміла, що це навіть не кохання з першого погляду, а впізнавання абсолютно спорідненої душі. На побачення вони приходили вдягнені майже однаково, бабусі працювали бухгалтерками, батьки в обох поети, їм подобається одна й та ж музика та література.

Подружжя Шурових дуже пасують один одному

Зовнішню схожість помічати і спільні знайомі пари. Деякі навіть думали, що вони брат і сестра, а подружжя Шурових любо підтримували цю легенду.

Син подружжя Лев також схожий на своїх батьків

Дмитро Шуров присвятив своїй дружині не одну пісню, а Ольга з радістю продовжує бути його музою. За словами співака, ніщо його так не мотивує, як віра, підтримка и критика коханої.

Нагадаємо, в 2003 у подружжя Шурових народився син Лев.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.