Стало відомо, як виглядає перший тесть Потапа, батько екс-дружини: зрозуміло, на кого схожа Ірина Горова

У мережі з'явилося фото, як виглядає колишній тесть Потапа від шлюбу з Іриною Горовою. Екс-дружина продюсера схожа на батька та проводить вільний час у колі сім'ї. Проте що відбувається у родині Потапа досі залишається інтригою.

Відомий продюсер та репер, Олексій Потапенко, до весілля з Настею Каменських був одружений з іншою жінкою. Екс-дружина зірки, Ірина Горова, не була з простого люду та мала свою успішну кар’єру продюсерки. Партнери познайомилися ще у далекі дев’яності. Ірина тоді була одружена з іншим чоловіком та виховувала доньку. Потап був другом сім’ї та почав проявляти симпатію до жінки давно. Проте Горова розійшлася з чоловіком зовсім не через новий роман, але закрутила його доволі швидко, як отримала на руки свідоцтво по розлучення.

Ірина Горова та Олексій Потапенко були одружені з 1999 року
Ірина Горова та Олексій Потапенко були одружені з 1999 року

Нещодавно у своєму Instagram Ірина показала свого батька, який був тестем Потапа. Ймовірно, що стосунки з зятем у батька продюсерки були дружніми, оскільки у шлюбі подружжя прожили с 1999 по 2015 рік, і жодного разу Льоша не обмовився, що з рідними своєї обраниці у нього бувають конфлікти.

Потапенко з Горовою народили спільного сина Андрія. Хлопчику зараз 13 років. Але це не єдиний онук Іриного батька. Від першого шлюбу у продюсерки є донька Наталія, яка зараз вже зовсім доросла леді та має свою сім’ю. Нещодавно дівчина вийшла заміж за іноземця та переїхала в мусульманську країну. Сім’я Горової позитивно відреагувала на рішення Наташі, адже для них головне, аби вона була щасливою.

Потап, коли жив з Ірою, був у дружніх стосунках з її дочкою, але публічно свою падчерку з весіллям не привітав. Що тоді, що зараз сімейне життя знаменитого артиста викликало багато обговорень та пліток. Раніше йому приписували роман з Каменських, а сьогодні, коли співачка вже його законна дружина, зірок підозрюють у розлучені.

Настя Каменських та Потап на грані розлучення
Настя Каменських та Потап на грані розлучення

Настя і Льоша, які завжди були нерозлучні та являлися зразковою парою українського шоу-бізнесу, зараз зовсім не з’являються разом на публіці та навіть не викладають спільних світлин у соціальні мережі. Чутки про своє розлучення не спростовують, а навпаки, своїм мовчанням підливають масло у вогонь.

Нагадаємо, що Олексій Потапенко був одним із суддів на проєкті “Голос країни”.

Схожі статті