Шапка, шарф і куртка: 66-річна Наталія Сумська засвітилася на публіці без Хостікоєва в незірковому образі

Стиль Наталії Сумської кардинально відрізняється від того, як одягається її молодша на 10 років сестра Ольга. Акторка одягається завжди стримано та елегантно, але сучасні умови зрівняли всіх.

Відсутність електроенергії відобразилась у всіх сферах життя: від родини кожного українця до суспільства загалом. Але світло у серцях наших людей загасити неможливо, тому вихід можна знайти завжди.
Галузь культури, звичайно, також потерпає від відсутності світла — червоні хідники не осяяні софітами, гардероб у театрах став непотрібним, а гучні кінопрем’єри тепер проходять згідно графікам ввімкнення. Зірки на світських заходах також змінили свої дизайнерські вечірні сукні на теплі куртки, класичні пальта та об’ємні пуховики, адже в залах стало холодно, але не пусто.

Ажіотаж на прем’єрі фільму з Ірмою Вітовською в головній ролі

Ажіотаж на прем’єрі стрічки “Коза Ностра. Мама їде” з Ірмою Вітовською у головній ролі доводить, що інтерес до кінематографу нікуди не зник, а навіть навпаки. На показ фільму завітав цілий зірковий ешелон: фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук, письменник та сценарист Кокотюха, видавець і поет Іван Малкович, лідерка гурту “Go-A” Катерина Павленко, а також незрівнянна акторка Наталія Сумська.

Наталія Сумська на прем’єрі Коза Ностра. Мама їде

Народна артистка завітала на прем’єру до своєї колеги Ірми Вітовської без свого чоловіка Анатолія Хостікоєва, але це не завадило їй насолодитися показом цікавої комедії вітчизняного виробництва.

Замість витонченої святкової сукні на Наталі довгий темно-синій пуховик, рукавички з орнаментом, в’язана шапка та шарф в тон — у театрах та кінотеатрах зараз проблеми з опаленням. Однак, усмішка красуні Сумської зігріває краще будь-якої батареї.

Світський образ Наталії Сумської

Про те, що подія світська нагадує лише акуратний макіяж артистки, який підкреслює її природну красу, та сузір’я із зірок українського шоу-бізнесу в коридорах кінотеатру.

Нагадаємо, акторка Наталія Сумська заміжня за своїм колегою, актором Анатолієм Хостікоєвим. У шлюбі в них народився спільний син — В’ячеслав.

Схожі статті