Як виглядає свекруха Олени Зеленської? Першій леді пощастило з мамою чоловіка, яка прийняла невістку в родину

Олена Зеленська стала невісткою чудової жінки, на ім'я Римма Володимирівна, яка є мамою нашого президента Володимира Зеленського. І насправді, першій леді дуже пощастило.

Олена пов’язала своє життя з родиною Зеленських ще у дуже юні роки, коли була студенткою. Тоді жінка мала стосунки, але Володимир, який закохався в дівчину ще у сьомому класі гімназії від своєї мети не відступав і наполегливо залицявся до Олени. Спочатку він вирішив просто налагодити з жінкою гарний контакт, щоб дружити. А от потім почав говорити про свої справжні почуття і демонстрував це своїми діями.

Володимир та Олена Зеленські
Володимир та Олена Зеленські

За словами Олени, вона спочатку зовсім не хотіла, щоб до неї залицявся Володимир, але згодом, в якийсь момент вона зрозуміла, що між ними є багато чого спільного і їй дійсно цікаво та приємно бути в компанії Зеленського. Так все й почалося. Історія, звісно, не для фільму, хоча чому б і ні.

Свекруха Олени Зеленської
Свекруха Олени Зеленської

А от мама Зеленського Римма Володимирівна з самого початку знала, що Олена буде дружиною для її сина. Вони жили в одному дворі й жінка часто бачила юну першу леді та була приємно вражена поведінкою дівчини.

“Я пам’ятаю Олену з дитинства, завжди була спокійна, вихована дівчинка, з повагою ставиться до оточуючих, моєму синові справді пощастило з нею, гарна дівчинка” — висловилась мама Зеленського.

А от сама Римма Володимирівна все життя працювала інженером і до політики чи гумору відношення має невелике. Проте не дивується, що її невістка порається з усіма важливими задачами, які зараз лежать на її тендітних плечах.

Свекруха Олени Зеленської
Свекруха Олени Зеленської

Також, можна сміливо сказати, що Володимир дуже схожий на свою маму зовнішністю, том ви можете собі уявити, наскільки це красива жінка. Саме така добра, стримана, інтелігентна Римма Володимирівна й стала свекрухою для першої леді. Тому, жінки між собою гарно спілкуються та ніколи не сваряться, адже обидві дуже мудрі та виховані.

Схожі статті