Донька Олі Полякової знайшла спосіб самостійно заробляти гроші у Лондоні: “А Маша вже освоїла таро”

Старша донька Олі Полякової Маша після того, як почала жити самостійно, почала активно вести соціальну мережу instagram, де розповідає про все, що відбувається в її житті.

У соцмережах Марія полюбляє створити якусь інтригу чи закинути вудочку для пліток, звісно, дівчина не робить цього навмисно, але увагу привертає. Певно характером Маша пішла у свою зіркову маму, тому в її поведінці присутня епатажність та зухвалість.

Маша Полякова гадає на картах таро
Маша Полякова гадає на картах таро

Хоча, якщо врахувати той факт, що дівчинці 17 років, а всі по собі знають, який це бунтарський вік, особливо в ті моменти, коли діти починають жити окремо від батьків. З’являється якесь відчуття свободи й безтурботності. Тож, Маша поводиться як і всі підлітки, створює інтриги, гострить та не звертає уваги на чужу думку.

І насправді до від’їзду дівчини до Лондону, її instagram сторінка майже не була активна, а тепер просто щодня можна помітити нові історії від Маші Полякової. То вона розповідає про хлопця, то про те, що вона ледве не голодує, тому що не розуміє ще, як можна ходити у магазин за продуктами й готувати собі щось на цілий тиждень.

Маша Полякова опанувала карти таро
Маша Полякова опанувала карти таро

А Цього разу сама зіркова матуся Оля Полякова виклала фотографію з новим захопленням доньки. Виявляється, Маша опанувала техніку розкладів карт таро і тепер може консультувати людей, тим сами й заробляти собі на самостійне життя. Щоправда, поки невідомо, це просто захоплення Маші, чи дійсно намір вести свій бюджет, але це вже цікаво.

Та найцікавіше те, що цю інформацію виклала сама Оля, а не донька Марія, адже це її справа. Та крім цього стало зрозуміло, що на відстані між мамою і донькою збереглися дружні та близькі стосунки, а це не може не тішити, бо зустрічається таке надто рідко.

Схожі статті