Дружина Григорія Решетніка показала, як видаляє небажане волосся: “Можемо навчатись одна в одної”

Христина Решетнік дуже активно веде свої соціальні мережі і ніколи нічого не приховує від своїх підписників. Тому і на цей раз жінка поділилась сокровенним.

Дружина Григорія Решетніка дуже відверта по своїй натурі, саме тому вона має багато прихильників та величезну довіру серед своїх шанувальників. З Христиною радяться та поважають її думку. Тому й непрохані поради викликають лише довіру у тих, хто слідкує за Решетнік.

Звісно, більшу частину популярності Христина здобула завдяки своєму чоловікові Григорію, який є незмінним ведучим шоу “Холостяк” вже 12 років. А також є обличчям каналу СТБ. Тому не дивно, що й дружина Григорія стала відомою та популярною.

Христина Решетнік поділилась секретом видалення волосся
Христина Решетнік поділилась секретом видалення волосся

Але насправді крізь призму екранів, люди бачать Христину лише у ролі мами та дружини, а насправді багатодітна матуся встигає працювати не менше, ніж її зірковий чоловік та ще й приділяти час родині й собі. Жінка насправді має приголомшливий  вигляд і максимум Христині можна дати років 28.

Тому її дуже часто запитують якісь секрети молодості та краси, якими вона з радістю ділиться зі своєю аудиторію. А іноді й сама починає вести тему краси та догляду за собою. Наприклад, цього разу Христина у своєму дописі в instagram, вирішила підняти дуже особисту тему видалення небажаного волосся на тілі.

“Я знаю, що можу відверто говорити з вами на будь-які теми, в мене дуже сильна жіноча аудиторія, яка намагається удосконалюватися, завжди прагне до ідеалу. Класно, що ми можемо навчатися одна в одної, ви ті, з ким я можу поспілкуватися про будь-що” – написала Христина

Христина почала розмову з того, що довіряє своїм шанувальницям, так само як і вони їй, тому розповіла, що користується фотоепілятором, який допомагає їй швидко і безболісно позбутися волосся на будь-яких ділянках тіла. Тож, навіть у таких делікатних питаннях Христина дуже відверта з аудиторією і це добре, це викликає довіру.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.