Арсену Мірзояну не вдалося приховати свою коханку: жінка з шоу-бізнесу відбила співака у його законної дружини

Стало відомо, як виглядає жінка, яка без вагань відвела чужого чоловіка з родини та одружила на собі. Де Арсен Мірзоян познайомився з дамою свого серця та які стосунки має співак з екс-дружиною?

Нині популярний український співак з вірменськими коренями Арсен Мірзоян вперше з’явився на великій сцені під час участі у шоу “Голос країни” у 2011 році. Переможцем проєкту співак не став, але здобув четверте місце у фіналі. Ліричні та душевні пісні одразу знайшли свою аудиторію, але не тільки через свій талан та харизму Арсен був цікавий шанувальникам.

Арсен Мірзоян був учасником проєкту Голос Країни у 2011 році
Арсен Мірзоян був учасником проєкту Голос Країни у 2011 році

Фанати пильно слідкували за особистим життям виконавця, оскільки він наробив ще того галасу під час участі у “Голосі”. За лаштунками учасники знайомляться один з одним, починають дружити та спілкуватися, проте з однією колегою Мірзоян здружився занадто тісно. “Подругою” чоловіка стала Тоня Матвієнко, донька відомої народної артистки Ніни Матвієнко. Між двома учасниками одразу спалахнула іскра закоханості та симпатії, через що уникнути службового роману не вдалося.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розповіли правду про початок стосунків
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розповіли правду про початок стосунків

Здавалося, що народження нового кохання, це чудова подія. Звісно, що це так, за виключенням одного — Арсен був одружений. Дружину співака звали Ганна та пара виховувала двох спільних дітей. Перед чоловіком став непростий вибір: розірвати усі стосунки з Тонею, яку він покохав, чи зізнатися дружині, яка чекає на нього вдома у зраді. Любов до Матвієнко виявилася сильнішою, ніж страх зруйнувати родину, тому Мірзоян розлучися з Ганною та почав жити разом з новою обраницею.

У 2016 році Тоня подарувала співаку доньку, яку назвали Ніною, на честь знаменитої бабусі. Але офіційно артист одружився з виконавицею лише через рік після народження дитини. Зіркова пара таємно зіграла весілля у Таїланді, де були присутні лише рідні та близькі.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко народили доньку у 2016 році
Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко народили доньку у 2016 році

Не один рік, а можливо, й досі Тоню Матвієнко засуджує публіка за те, що вона відвела чужого чоловіка з родини. Мовляв, на чужому нещасті свого щастя не побудуєш і коли чоловік може з легкістю зрадити дружину, немає жодних гарантій, що це не трапиться знов. Але подружжя вже 5 років живуть щасливо разом та займаються вихованням доньки.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян у травні цього року відсвяткував своє 44-річчя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.