“Продовжую спілкуватися”: Максим Галкін заговорив українською та показав, що не підтримує країну, де народився

Герой цього матеріалу — відомий ведучий, комік та артист Максим Галкін. Рішуча позиція знаменитості стосовно війни в Україні вже відома всім, але нещодавно шоумен продемонстрував, як володіє українською мовою.

Багато років Максим Галкін був улюбленцем мільйонів телеглядачів. Чого тільки варта передача “Хто хоче стати мільйонером”, де багато років він був ведучим, а ефіри чекали діти й дорослі. На початку повномасштабного вторгнення в Україну шоумен та того зіркова дружина Алла Пугачова, засудили агресивний напад на мирних громадян та стрімко покинули територію росії.

Максим Галкін улюбленець мільйонів телеглядачів
Максим Галкін улюбленець мільйонів телеглядачів

Весну зірки провели в Ізраїлі, але клімат країни влітку занадто спекотний та не підходить для здоров’я 73-річної Примадонни, через що знаменитостям довелося перебратися до Європи. Максим на гастролях всіляко підтримував український народ та навіть з’являвся на виступах у блакитно-жовтому костюмі. Влада рідної країни шоумена була вельми незадоволена позицією артиста, через що гумористу швидко почали “шити” кримінальну справу. Галкіну погрожувало до 8 років позбавлення волі за дискредитацію армії агресора, а потім й взагалі визнано іноагентом.

Максим Галкін та Алла Пугачова засуждують агресивний напад на Україну
Максим Галкін та Алла Пугачова засуждують агресивний напад на Україну

Нещодавно Максим з дружиною відвідали концерт гурту БІ-2 в місті Тель-Авів. Учасники гурту солідарні з Галкіним та Пугачовою й також покинули територію РФ. Одна з українських підписниць поцікавилася, чому шоумен й досі підписаний на своїх російських колег, на що ведучий дав розгорнутий коментар українською мовою, в якому зауважив, що бути підписаним, не значить продовжувати спілкуватися або бути згодним з ними.

Максим Галкін відповідає шанувальникам українською мовою
Максим Галкін відповідає шанувальникам українською мовою

Алла Пугачова на початку вересня поверталася додому, оскільки хотіла, щоб діти ходили до школи там, де звикли, але загострення ситуації в Україні та агресивне налаштування росії проти мирного люду змусило Примадонну без вагань покинути країну та розірвати стосунки з усіма, хто підтримує кровопролиття в Україні.

Нагадаємо, що Максим Галкін та Алла Пугачова разом вже понад 20 років та виховують двох спільних дітей.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.