Колишня дружина Дзідзьо вийшла заміж? Славія вийшла до гостей у розкішній білосніжній сукні: “Бо це любов”

Колишня дружина знаменитого українського виконавця Дзідзьо Славія сколихнула мережу, з'явившись на людях у розкішній білій сукні з шовку. Детальніше в статті.

На початку минулого року український шоу-бізнес сколихнула новина про розлучення Дзідзьо та його дружини Славії. Зіркова родина вела дуже закритий образ життя, тому жодні деталі про кризи та проблеми не були відомі широкій аудиторії.

Славія вийшла в світ у білій сукні
Славія вийшла до гостей у розкішній білосніжній сукні

Та коли молода жінка почала активно давати інтерв’ю, стало зрозуміло, що на носі може бути розрив, що власне і сталося згодом. Пара владнала усі питання з документами до кінця літа, а Ярослава отримала від свого чоловіка відступні у вигляді елітної квартири на березі озера.

Славія вийшла до гостей у розкішній білосніжній сукні

Після розлучення колишня дружина Михайла взялася активно розвивати сольну кар’єру. І варто відмітити, що співачку активно запрошують на різноманітні заходи, де вона з великим задоволенням виступає. Наприклад, нещодавно артистка з’явилася на сцені у Львові.

Славія вийшла до гостей у розкішній білосніжній сукні

Славія обрала для виходу розкішну білосніжну сукню у підлогу з шовку. Образ вийшов неймовірно ніжним і навіть весільним. Однак, ніякої інтриги немає, як власне і нового заміжжя, адже концерт мав суто комерційний характер.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Ярослава зізналася, що знаходиться у стосунках з іншим чоловіком, однак його особистості розкривати не захотіла. Зокрема зірка розкрила свої плани переїхати до чоловіка та покинути квартиру, яку їй подарував колишній. Втім, ці плани були зірвані вторгненням російської федерації.

Михайло Хома в свою чергу також повідомив про те, що будує своє життя з іншою, але не квапиться розповідати деталі.

Схожі статті