Максим Галкін показав з Ізраїлю Аллу Пугачову та дочку Лізу і вразив вродою спадкоємиці: “Наче зійшла з небес”

Після початку повномасштабної війни в Україні Максим Галкін припинив тішити свою публіку публікаціями, заявивши, що не стане нікого розважати в мережі, поки ведуться бойові дії.

24 лютого Максим Галкін опинився серед тих знаменитостей, які гнівно та активно виступали проти вторгнення російської федерації в Україну. Після цього гуморист скасував усі свої концерти, забрав сім’ю та облаштувався у своєму будинку в Кесарії (Ізраїль).

Алла Борисівна повідомляла, що вона не емігрувала і збирається повертатися на батьківщину, однак, тиск від влади, аудиторії та колег виявився настільки сильним, що плани зіркової родини кардинально змінилися. Повідомляли навіть про імовірну конфіскацію їхнього замку в Грязі, в який Максим вклав мільйони доларів.

Максим Галкін показав з Ізраїлю Аллу Пугачову та єдину дочку Лізу

Тривалий час на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram не було жодних оновлень, у зв’язку з останніми подіями. Втім, нещодавно Галкін вирішив трохи потішити своїх фанатів та оприлюднив спільну фотографію своєї дружини Пугачової та єдиної дочки Лізи.

Зокрема користувачі мережі звернули увагу на вроду спадкоємиці гумориста.

Максим Галкін показав з Ізраїлю Аллу Пугачову та єдину дочку Лізу
Максим Галкін показав з Ізраїлю Аллу Пугачову та єдину дочку Лізу

Варто відзначити, що на даний момент Ліза та Гаррі відвідують школу в Ізраїлі і в цілому непогано влаштувалися.

Що ж стосується самого Максима Галкіна, на початку російські ЗМІ широко розповсюджували новини, мовляв, у гумориста є фінансові проблеми і він не може заробляти за кордоном, втім, вже зараз стало відомо, що Максим збирає повні зали і майже кожного разу на його концертах аншлаг, тож про зменшення заробітків навіть і мови йти не може.

Окрім цього, частину своїх доходів Максим відправляє Україні.

Схожі статті