Пономарьов відгуляв гучне весілля та показав неймовірної краси наречену: молодша за зірку і світловолоса

Відомий український виконавець Олександр Пономарьов засвітився на зірковому весіллі та відгуляв свято кохання з іншими гостями. Усі деталі в статті.

Зіркове весілля є особливим видом заходів для шоу-бізнесу, преси, а також медіапростору, адже у такі дні велика кількість знаменитостей збирається під одним дахомпросто для того, щоб відсвяткувати чий-небудь союз.

Свого часу спадкоємиця Петра Гончара та Ніни Матвієнко Антоніна вийшла заміж за запорізького музиканта, який був маловідомим для українського слухача, Арсена Мірзояна.

Олександр Пономарьов відгуляв гучне весілля

Пара пройшла через непрості випробування, адже Тоня настільки закохалася в музиканта, що була готова на роман з ним, не дивлячись на сім’ю чоловіка. Ніна Митрофанівна була кардинально проти, але нічого не змогла зробити через сильну закоханість обидвох. Врешті-решт, Арсен покинув сім’ю та відвів свою кохану до вівтаря. Для обидвох це був другий шлюб.

Олександр Пономарьов відгуляв гучне весілля

Торжество було настільки наповненим любов’ю та гармонією, що Олег Винник, наприклад, виступив для пари цілком безкоштовно. Серед гостей опинився і Олександр Пономарьов, який прийшов привітати майбутніх суперзірок з особливим для їхньої сім’ї днем.

Олександр Пономарьов відгуляв гучне весілля

До речі, свято було влаштовано на відкритому повітрі, тож виглядало досить по-американськи. Тоня Матвієнко була неймовірно вродливою нареченою, а Арсен Мірзоян в цей день подарував усю увагу своїй коханій. Танець молодят наречені виконали під акомпанемент Олександра Пономарьова.

Сам Олександр прекрасно знає, що таке одруження, адже був офіційно розписаний з красунею на ім’я Вікторія Мартинюк, а також перебував в цивільному шлюбі з Оленою Мозговою. І хоча не склалася ні з першою, ні з другою, зараз, подейкують, у зірки в особистій сфері його життя все в порядку, хіба що він приховує нову кохану від преси та шанувальників.

Схожі статті