Друг екс-чоловіка Аліни Гросу розповів про справжню причину розлучення, і це не зрада: “В ній говорить образа”

Декілька років тому знаменита українська співачка Аліна Гросу об'явила про те, що розлучається зі своїм чоловіком після пів року шлюбного життя.

Весілля Аліни Гросу було одним з найдивовижніших в українському шоу-бізнесі. Зірка вийшла заміж у вельми юному віці, і до того ж, витратила на торжество близько 100 тисяч євро. Втім, вже через пів року молода пара заявила про розлучення. Офіційною причиною розриву стала зрада зі сторони молодого бізнесмена.

Аліна зізналася, що обранець попросив у неї перерви, а сам тим часом гайнув в обійми іншої пані. Коли ж стосунки з новою дамою серця дали тріщину, намагався повернутися, але Аліна не прийняла благовірного.

Друг Олександра Комкова розповів правду про його розлучення з Аліною Гросу

Аліна Гросу побудувала кар'єру за рахунок колишнього чоловіка
Друг Олександра Комкова розповів правду про його розлучення з Аліною Гросу 

Олександр Комков не дав жодного коментаря щодо своєї невірності. Але встати на захист бізнесмена поспішив його друг, режисер Дмитро Ебаноїдзе. Чоловік дав інтерв’ю виданню Клікер, в якому заявив, що Олександр ніколи не мав коханки, будучи в шлюбі з Гросу.

“Ви знаєте, дружба чоловіків набагато сильніша зв’язку молодої сімейної пари. Я його найближчий друг, і я не чув, щоб він їй зрадив. Мені здається, що в ній говорить образа, що не виходило щось у сімейних стосунках”

Окрім спростувань слів Аліни про іншу жінку, Дмитро поквапився і розвіяти образ Комкова, як корисливої людини, заявивши, що молода людина доволі не бідна, має власні проєкти і свого часа серйозно фінансово вклався у розвиток кар’єри майбутньої дружини, що в результаті не принесло йому жодних дивідентів.

Натякнув Дмитро і на зв’язок Аліни з Романом Полянським. Даний коментар з’явився в мережі ще до публічного зізнання співачки у романі з актором, тож в цьому питанні режисер, як виявилося, мав рацію, адже вказав на коханого артистки.

Схожі статті