Могилевська показала кохання усього свого життя: стала мамою його дітей і була готова на все заради нього

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська багато років не розкриває деталей своїх стосунків з чоловіками, але найбільшою любов'ю в житті поділилася з усім світом.

Протягом довгої та успішної творчої кар’єри Наталія Могилевська залишалася однією з найбажаніших холостячок в Україні.

Наталя Могилевська похизувалась букетом від таємного призильника
Могилевська показала кохання усього свого життя

Втім, особисте життя артистки не складалося через численні гастролі, неймовірну завантаженість та неможливість сфокусуватися лише на коханні.

Свого часу зіокова кар’єра повпливала і на кризу у стосунках з чоловіком, якого Могилевська називала коханням усього свого життя. Її роман з Єгором Долініним був дуже яскравим, привертав увагу глядачів та преси, здавався дуже перспективним та потенційно успішним. Не дивлячись на те, що у бізнесмена було три дочки від попереднього шлюбу Наталія Могилевська не тільки прийняла їх як рідних, а буквально стала їм мамою.

Наталія Могилевська показала кохання усього свого життя

У той самий період артистка вперше заговорила про те, що хоче стати матір’ю. На жаль, своє бажання вона реалізувати не змогла. Справжніх причин бездітності Могилевська не розкриває.

А стосунки з Єгором не завжди були ідеальними. У певний період підприємцю настільки важко було змиритися зі стосунками Наталії з її роботою, що вони розсталися. Втім, співачка знайшла дуже оригінальний та неочікуваний вихід: придбала квартиру поруч з квартирою Долініна і перебувала там під час своєї праці.

Могилевська показала кохання усього свого життя

Тож Єгор більше не міг скаржитися на те, що Наталія легко відволікається від сім’ї на процеси пов’язані з творчістю.

Але так чи інакше, в цьому роману було суджено закінчитися. Що стало останньою краплею для обидвох залишається загадкою, але Могилевська та Долінін залишилися у шанобливих стосунках, що не може не захоплювати. Досі артистка відгукується про колишнього чоловіка з трепетом та ніжністю, а натомість Єгор, після одруження, взагалі зник з інформаційного простору.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.