У Влада Ями з’явився другий син? Після втечі до США хореограф показав малюка, який є копією його сина Леона

Знаменитий український хореографа Влад Яма, який після початку повномасштабної війни в Україні виїхав за кордон сколихнув мережу кадрами зі свята свого сина Леона.

Правду про свою дружину, а також про появу первістка Влад Яма приховував дуже довго. Тому його раптове зізнання під час зйомок “Хто зверху?” про спадкоємця було дійсно неочікуваним і вражаючим. Можливо, пересічний глядач навіть і не звернув уваги на цю заяву, але фанати розуміли, наскільки ексклюзивною інформацією з ними поділилися.

Влад Яма з родиною
Влад Яма відсвяткував народження сина та вразив свіжими фото спадкоємця

Втім, через декілька років Влад прийняв рішення зробити свою родину публічною. Хореограф та його благовірна Ліліана почали активно вести особисті сторінки в соціальній мережі Instagram, де в них набралося десятки тисяч підписників. У своїх блогах знаменитості діляться власними думками, буднями, кадрами з відпочинку, тощо. Для контенту служать і різноманітні свята.

Влад Яма відсвяткував народження сина та вразив свіжими фото спадкоємця

Так, нещодавно його єдиний син Леон Яма відсвяткував свій день народження. Не дивлячись на відірваність від дому та війну, хореограф прийняв рішення влаштувати своєму нащадку справжнє дитяче свято в Сполучених Штатах, а тому організував хлопчачу вечірку.

Влад Яма відсвяткував народження сина та вразив свіжими фото спадкоємця

На його акаунті в Instagram одразу з’явилися фотографії, на яких декілька хлопців граються на дитячому майданчику. Що стало дійсно примітним, так це неймовірна схожість Леона та його товариша. Хлопці виглядали, наче рідні брати.

І варто відмітити, що цілком імовірно найближчим часом Ліліана та Влад дійсно зможуть повідомити про те, що у Леона з’явиться братик чи сестричка. Справа в тому, що ще півроку тому зірки давали інтерв’ю, в якому заявили про свою готовність та бажання народити малюка.

Схожі статті