Пономарьов не стримав емоцій і публічно показав свої почуття до Марії Яремчук: через 6 років після розставання

Тривалий час Олександр Пономарьов та Марія Яремчук не підтримували зв'язку публічно. Втім, нещодавно співак продемонстрував, що досі знаходиться з артисткою у хороших стосунках.

Незадовго до завершення своєї сценічної кар’єри Марія Яремчук активно співпрацювала з Олександром Пономарьовим. Саме завдяки спільним дуетам та виходам в світ про знаменитостей почали активно пліткувати. Мова, зокрема, йшла саме про таємний роман, який обидва нібито усіма силами намагаються приховати.

Олександр Пономарьов публічно показав свої почуття до Марії Яремчук

Олександр Пономарьов публічно показав свої почуття до Марії Яремчук

Втім, Пономарьов прийняв правила гри та остаточно заплутав журналістів, заявивши, що він разом з Марією і цього не приховує. ЗМІ почали тиражувати новину про роман між спадкоємицею Назарія Яремчука та Золотим голосом України. Однак Марія Назарівна спростувала дану заяву.

Цікаво, що про особисте життя обидвох виконавців невідомо взагалі нічого. У Олександра Пономарьова є цивільна дружина, про що повідомила його колишня благовірна Вікторія Мартинюк. Втім, особистість жінки залишається загадкою.

Варто підкреслити, що Марія Яремчук такий тривалий відрізок часу також не могла залишалася сама: виконавиці успішно вдавалося приховувати від своїх шанувальників абсолютно все, що за її поглядом не мало ставати публічним.

Однак, нещодавно Олександр Пономарьов дозволив собі маленьке “хуліганство” на особистій сторінці Марії в соціальній мережі Instagram. Через 6 років після їхньої співпраці артист залишив червоне серце під публікацією співачки.

Олександр Пономарьов публічно показав свої почуття до Марії Яремчук

Варто відмітити, що зазвичай таке емодзі використовується для передання романтичних або дуже сильних почуттів до іншої людини. Марія без відповіді цей жест не залишила і оприлюднила жовте серце.

Схожі статті