Настя Каменських показала свого підрослого малюка, якого приховувала 6 років: Потап полюбив його, як рідного

Знаменита українська співачка Настя Каменських проживає у своєму заміському будинку не тільки з Потапом, мамою та кращою подругою. У зіркової родини є ще один член сім'ї.

Після того, як Настя Каменських та Потап зізналися у тому, що являються подружжям, на зірок звалилася маса запитань від журналістів та звичайних глядачів. Аудиторії цікаво абсолютно усе: від початку їхнього роману до планів на дітей. Про останнє зірки говорять неохоче. Мовляв, спадкоємців хотілося б, але Господь поки що не дає такої можливості.

У своєму заміському будинку сім’я живе у вельми незвичайному складі: разом з мамою Лідою, кращою подругою Насті Каменських та маленьким песиком. Красуню, яка з’явилася у співачки 6 років тому не часто можна побачити в соціальних мережах. Втім, і Потап, і Настя Каменських неодноразово засвітили крихітну собачку на фото. До того ж у неї є особиста сторінка в Instagram.

Настя Каменських показала свого підрослого малюка

Потап і Мімі
Настя Каменських показала свого підрослого малюка

Настя Каменських завела песика породи бішон-фрізе. Мімі володіє м’яким та ніжним характером і навіть поладнала з Потапом не дивлячись на те, що він приховує свої справжні почуття до неї. Репер як правило не проявляє публічно жодних емоцій до собаки, але дозволяє їй облизувати своє обличчя та навіть спати поруч.

Настя Каменських з Мімі
Настя Каменських показала свого підрослого малюка

Після початку повномасштабної війни в Україні Настя Каменських не показала свою улюбленицю жодного разу. Чи забрала вона її до Іспанії, залишається великим секретом. Вьім, немає сумнівів, що так чи інакше для Мімі був забезпечений догляд та ніжні обійми.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Потап та Настя Каменських повернулися з Європи до України. На даний момент в пресі активно пліткують про імовірне розлучення зіркової пари.

Схожі статті