Цибульська принизила екс-дружину Дзідзьо в ефірі, а Славія нацькувала на неї подруг: як зірки стали ворогами?

Саме Славія познайомила свого колишнього чоловіка Дзідзьо та Ольгу Цибульську, але співачка навіть гадки не мала, на який скандал уе перетвориться.

Тривалий час колишня дружина Дзідзьо Ярослава залишалася в тіні свого зіркового чоловіка. Молода жінка не виносила спільне на публічний огляд, тому запевняла, що сама хоче бути домогосподаркою, не зацікавлена в кар’єрі і в усьому підтримує чоловіка.

Ольга Цибульська розповіла, як Славія зіпсувала з нею стосунки

Лише напередодні заяви про розлучення зі співаком стало відомо, що увесь цей час Славія мріяла стати співачкою і єдиною перепоною на шляху до шоу-бізнесу був Дзідзьо.

Ольга Цибульська розповіла, як Славія зіпсувала з нею стосунки

Майже одразу після перших інтерв’ю, які дала Ярослава прогримів небувалий скандал з Ольгою Цибульською. Свого часу жінки були подругами: Славія та Оля познайомилися ще в юності під час музичного фестивалю.

Згодом зіркова дружина звела співачку зі своїм благовірним, в результаті чого народилися досить сильні дуетні пісні. Та незабаром Цибульську та Дзідзьо почали підозрювати у романі, а виконавці не поспішали спростовувати чутки.

З'ясувалося, що у Дзідзьо та Ольги Цибульської є спільна дитина
Ольга Цибульська розповіла, як Славія зіпсувала з нею стосунки

Ольга, почувши слова Славії про образу щодо її мовчання про стосунки з чужим чоловіком, не стрималася, і в ефірі “Світського життя” спочатку звинуватила Славію у тому, що вона нацькувала на неї подруг, які не давали їй спокою по телефону, а потім взагалі принизила творчість Ярослави, порівнявши її зі своїми пісенними творіннями.

Дзідзьо та Славія, будучи розлученими, помирилися, а от стосункам колишніх подруг прийшов кінець. Зокрема через декілька тижнів таємнича особистість чоловіка Цибульської була розкрита. Сенсацію розповів журналіст Ростислав Калацинський, який на той час активно спілкувався з Ярославою. Ольга не стала звинувачувати її публічно, але всіляко натякала на причетність колишньої дружини Михайла до цього скандалу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.