Похмурий маєток з панорамними вікнами і великою терасою: де оселився син Оксани Марченко після одруження?

Єдиний син Оксани Марченко Богдан на відміну від свого сімейства прийняв рішення залишитися в Україні. Разом зі своєю дружиною Катериною та сином Віктором він проживає у розкішному маєтку на Київщині.

Декілька років тому старший спадкоємець знаменитої української телеведучої Оксани Марченко Богдан створив власну родину. Молода людина одружився з красунею на ім’я Катерина і вже незабаром став батьком. Первістка пасинка Віктора Медведчука назвали на честь олігарха, що добре характеризує взаємини між ними.

Як виглядає дім сина Оксани Марченко та її невістки

Втім, не дивлячись на хороші стосунки з сім’єю, Богдан прийняв рішення жити окремо. Здавалося б, у величезному будинку Віктора Медведчука вдосталь місця всім, а зіркова бабуся могла б знаходитися поруч з онуком. Але якби не так! Молода сім’я має власне гніздечко.

Як виглядає дім сина Оксани Марченко та її невістки

Так як Катерина Марченко є активною користувачку соціальних мереж, користувачі можуть скласти певне враження від місця, де вона проживає разом зі своїм чоловіком та маленьким синочком.

Будинок пари набагато стриманіший, не такий помпезний, виконаний у темних тонах. Втім, усім є можливість насолоджуватися краєвидами завдяки панорамним вікном, а також терасі.

Як виглядає дім сина Оксани Марченко та її невістки

Навколо будинку охайно під стрижений газон та ретельно підібрані рослини. Саме там Катерина найчастіше робить різноманітні кадри.

Будинок Богдана та Катерини Марченко
Де живуть син та невістка Оксани Марченко

Всередині будинку також все вельми стримано та без зайвої розкоші. Насправді, інтер’єр маєтку схожий на інтер’єр, який для себе обрали Настя Каменських, Катерина Осадча, Світлана Тарабарова та інші зірки, тобто класичний, у пастельних тонах і дуже делікатний. На підлозі у пари паркет, усі стіни пофарбовані.

Але звісно, у будинку стоїть дорога техніка, а також є гардеробна, у якій Катерина зберігає свої речі від найдорожчих брендів світу.

Схожі статті