Як виглядає та чим займається теща Володимира Зеленського: стримана та інтелігентна жіночка

Багато інформації відомо про маму президента, а ось про його тещу, інформації майже немає. Звісно, жінка не хоче публічності, але дещо нам таки вдалося дізнатися про маму першої леді.

Насправді мама Олени Зеленської Ольга Віталіївна Кияшко, так само як і донька не полюбляє публічності. Тому про жінку майже нічого невідомо і сімейних фотографій у мережі з нею практично неможливо знайти. Відомо, що теща Володимира Зеленського дружина депутата, і, взагалі повинна бути більш публічною, але це не про Ольгу.

Жіночка інтелігентна і це зрозуміло з виховання першої леді. Адже саме Ольга Віталіївна приділяла багато уваги вихованню своєї доньки, яка тепер, представляє Україну по всьому світові та демонструє в першу чергу себе та президентську родину, а потім вже країну. Тож, чим все життя займається теща Зеленського, на жаль, так і невідомо. Проте, ми відшукали архівне фото, на якому Ольга постала у яскравому вбранні на весілльному гулянні молодят.

Як виглядає теща Зеленського
Як виглядає теща Зеленського

Варто сказати, що Олена дуже схожа на свою маму, особливо з короткою зачіскою. Теща Володимира виглядає як дуже Стримана, інтелігентна та вихована жіночка. Певно, перша леді виховувалась у відносній суворості, але й відчувала на собі велику любов зі сторони батьків та повне взаєморозуміння.

Як виглядає теща Зеленського
Як виглядає теща Зеленського

Адже колись Володимир Зеленський говорив, що у їх родину ніхто з батьків не приходить зі своїми правилами та не заважає їм жити так, як вони самі того бажають. Між тещею та зятем гарні стосунки, але як Ольга Віталіївна ставиться до президентства Володимира – невідомо. Можливо, так само як і її донька, спочатку дуже цього не хотіла, але підтримала чоловіка.

Тож, тепер відомо, який вигляд має мама першої леді України й у кого своїми витонченими  манерами пішла Олена.

Схожі статті