Ксенія Мішина приміряла фату: за кого “Холостячка” виходить заміж – невже Еллерт насмілився? (ФОТО)

Ксенія Мішина популярна українська актриса, яка завжди грає дуже непередбачуваних персонажів у кіно, в житті доволі спокійна та розуміє, чого вона хоче.

Відомо, що Мішина давно виховує сина Платона самостійно, без рідного батька хлопчика, адже на той момент чоловік Ксенії злякався якоїсь відповідальності та просто зник. Залишивши вагітну студентку акторського на самоті з майбутнім поповненням.

Ксенія Мішина приміряла фату
Ксенія Мішина приміряла фату

Проте Ксенії дуже допомогли батьки, вони підтримали дівчину і допомагали їй всім, чим тільки могли. З того часу Мішина звикла тягнути все на собі та самостійно розв’язувати проблеми, які стосуються будь-якого аспекту життя.

Актриса ніколи не виходила заміж, хоча завжди дуже сильно цього хотіла. Сама через сильне бажання побудувати повноцінну родину, Ксенія пішла на шоу “Холостячка”. Там, Мішина намагалась зрозуміти, якого чоловіка вона хоче бачити поряд із собою та обирала із досить гідних кандидатів. Вибір акторки пав на українського коміка Олександра Еллерта, який, згодом, не виправдав очікувань Мішиної. І тому актриса знову опинилася на самоті зі своїм бажанням побудувати родину й реалізуватися як дружина.

Ксенія Мішина приміряла фату
Ксенія Мішина приміряла фату

Пара давно вже не разом. Проте днями у мережі з’явилась фотографія Мішиної у фаті. Звісно, можна подумати, що Ксенія незабаром вийде заміж. І імовірніше за все за Еллерта. Проте, все це зовсім не так.

Ксенія Мішина приміряла фату
Ксенія Мішина приміряла фату

Річ в тому, що фото у фаті зроблено на знімальному майданчику одного з проєктів актриси. Та ще й у рожевій сукні. Тому, висновки про кардинальні зміни в особистому житті Ксенії, невірні. Але бажання вийти заміж за гідного чоловіка, у Мішиної все ще залишається. Тож, будемо слідкувати за життям актриси та підмітати якісь зміни.

Схожі статті