Потап пригадав, як записував дует з Ольгою Бузовою та розповів, що робитиме з піснею: “Було й таке”

Потап – це той артист, який насправді вміє і полюбляє дивувати людей й іноді йому вдається ошелешити своїми вчинками публіку та навіть близьких лбдей, які добре його знають.

Олексій Потапенко любить експериментувати у творчості, хоча по його підопічнім це сказати складно, адже всі його виконавці співають майже в одному жанрі та на один мотив. Але в його творчості були й справді дивуючі речі. Наприклад, виконання лірики самим Потапом – це щось дуже незвичайне для нього і його стилю брутального виконавця і продюсера.

Потап записав пісню з Бузовою
Потап записав пісню з Бузовою

Так само експериментам піддалась і Настя Каменських, в той період, коли почала співати сольно. Настя випробувала жанри від запальних пісень, до таких, що чіпляють за живе. Так само було й у Позитива, коли розпався гурт “Время і стекло”. Він також спробував співати й клубні пісні й досить романтичні.

Тож, Потап, як продюсер дозволяє собі давати свободу та робити те, чого бажає його творча душа. Та два роки тому, жага до створення чогось нового зіграла з ним неприємний жарт.

 

Потап записав дует з Бузовою
Потап записав дует з Бузовою

Потап готував до виходу свій сольний альбом під назвою “KYIVSTYLE”. Та в той самий час співак записав несподіваний дует з Ольгою Бузовою. Всі знають, що Оля дуже ексцентрична жінка, яка завжди поводиться дуже зухвало, тому велика кількість людей, недолюблює її.

За словами самого Олексія, цей дует викликав дуже неоднозначну реакцію. Тому в новий, на той момент, альбом, Потапенко цю пісню не додав. І тільки зараз артист розуміє, якою проблемою цей дует виявився б для нього сьогодні. Коли йде жорстокий розподіл всього українського і російського. А творчість – не є виключенням, оскільки має дуже великий вплив на населення. Тому Потапове щастя, що пісня не увійшла в його альбом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.