|
12.12.2022 20:58

Василіса Фролова вперше за довгий час показала, як виглядає її чоловік-бізнесмен: “Треба й поспілкуватися”

Василіса дуже популярна українська ведуча, яка через війну, на жаль, втратила свою роботу і нині вже дев’ять місяців Фролова живе в Арабських Еміратах разом зі своїм чоловіком, якого ведуча так приховує від всіх та з сином.

Василіса Фролова показала чоловіка

Останнім часом єдине питання, яке цікавить публіку, це на які гроші телеведуча останній час. Тому нещодавно Василіса відповіла, що вона взагалі немає заробітку і тепер її повністю утримує чоловік. Адже Дмитро, а саме так звати чоловіка Фролової, є продюсером світової компанії “Warner Brothers”. Тож, заробляє чоловік дуже добре і може утримувати Василісу та сина.

Тож, шанувальників цікавить не тільки ким працює чоловік Васі, а ще і як він виглядає. Тому в останній раз, коли Фролова вирішила поспілкуватися з шанувальниками. І Василісі поставили питання, чи спілкується вона зі своїм коханим. На що ведуча відповіла:

“Дякую, що нагадали, Треба і поспілкуватися”

Василіса Фролова показала чоловіка

Та на цій відповіді, Фролова виклала фото свого чоловіка та сина, але Дмитро стояв спиною у кадрі, тому, про зовнішні дані чоловіка можна сказати, що він широкоплечий та кучерявий чоловік.

До речі, варто нагадати, що відносини Василіси з нинішнім чоловіком почалися з її вагітності, але до цього вони були знайомі аж 15 років. І просто знали один одного та іноді могли поспілкуватися. Але потім стався якийсь незрозумілий випадок і Фролова з Дмитром почали активно спілкуватися. Так і зав’язалися міцні та щирі стосунки між Фроловою і Котеленцем. Тож, нині Василіса у надійних руках та під опікою свого коханого.