Володимира Остапчука помітили в кіно у компанії Соні Плакидюк: швидко знайшов заміну Христині Горняк

Володимир Остапчук зовсім нещодавно підтвердив своє розлучення з нотаріусом Христиною Горняк, яка стала його другою дружиною, але знову ненадовго.

Якщо активно спостерігати за життям Христини та Володимира, можна сміливо припустити, що вони обидва вже готові до нових стосунків після гучного розлучення. Адже кожен з них демонструє вільне та абсолютно спокійне життя. Володимир багато працює і часто їздить по різних містах України, але не забуває й про світські заходи.

Остапчук уже забув колишню

А Христина своєю чергою демонструє своє нове життя без колишнього за кордоном, а точніше у Відні. Саме там Христина винаймає квартиру й демонструє, як гарно проводить час. Ходить на танці, зустрічається з подругами і дуже активно веде бесіди з шанувальниками. Теж саме робить і Остапчук, активно спілкується з шанувальниками, але на відміну від Горняк уникає особистих тем.

Володимир Остапчук у кінотеатрі разом з Сонею Плакидюк

Так, днями Володимира помітили у компанії Соні Плакидюк, можна подумати, тільки ж розлучився, але нічого особистого у цій зустрічі не було. Остапчука, як і інших світських особистостей запросили на допрем’єрний показ фільму-комедії “Трикутник смутку”.

Сюжет фільму розповідає про моделей, які вирушають у подорож на яхті, на якій є пасажири – нахабні багатії, а от капітан яхти звичайний пияка. Тож, картинка з instagram розповідь перетворилась на катастрофу. Цей фільм став лауреатом Золотої пальмової гілки на Каннському фестивалі.

Остапчук разом з Сонею Плакидюк у кінотеатрі

Тож, ця тема дуже близька для Плакидюк, а от іншим глядачам це просто фільм для усвідомлення реальності світу. Тож, Володимир та Соня опинилися в одній компанії, а от у залі навіть сиділи на різних рядах, що каже про відсутність романтичного підтексту між ними.

Схожі статті