Влад Яма повідомив з Маямі про майбутнє поповнення та сколихнув мережу знімком вагітного живота

Знаменитий український хореограф Влад Яма підкорив мережу свіжими знімками, які були зроблені під час світського заходу на яхті в Маямі. Детальніше в статті.

Після виїзду Влада Яма з України на нього неодноразово виливалася маса критики та хейту. Зокрема, чоловіка звинувачують у невдячності до своєї батьківщини. Мовляв, гроші заробляв в Україні, а як мова пішла про захист Батьківщини, “втік за кордон”.

Втім, знаменитість завжди знаходить що відповісти: по-перше, в Сполучених Штатах Америки він не відпочиває, а збирає кошти, які рушають на допомогу переселенцям та Збройним силам України; а по-друге, ці суми складають десятки тисяч доларів, тому хореограф вважає, що знайшов для себе гідну справу, аби підтримати свою країну.

Влад Яма сколихнув мережу фотографією з вагітною жінкою

Влад Яма похвалив сам себе
Влад Яма сколихнув мережу фотографією з вагітною жінкою

Звісно, кожна хвиля хейту починає формуватися після фотографій з вечірок та світських заходів, на яких буває Влад. Тому чоловік заздалегідь попереджає, що прийшов у той чи інший заклад не відпочивати, а займатися важливою справою.

Втім, одне доугому не заважає: Ямі вдається завести цікаві знайомства та поспілкуватися з різними людьми. Наприклад, нещодавно він побував на яхтенній вечірці в Маямі, яка була влаштована на воді.

На заході йому вдалося познайомитися з блогеркою Веронікою, яка розповідає про життя емігрантки в Сполучених Штатах. Дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільне фото з Владом, а також розповіла йому про свій досвід у бальних танцях.

Натомість, Влад додав фото з нею і собі на сторінку. Найбільша інтрига у цьому фото — це вагітність Вероніки, яка судячи з усього, має народити досить скоро.

Влад Яма сколихнув мережу фотографією з вагітною жінкою

Знімок вийшов вельми холодним, адже Влад Яма хоч і встав для фото поруч з блогеркою, але не обійняв її і навіть не торкнувся рукою, вказавши їй свою прихильність лише стриманою посмішкою.

Схожі статті