Фіналіст шоу “Пара на мільйон” Марк Куцевалов вирушив у піший похід з Києва до Херсону: мета зібрати мільйони

Учасник шоу "Пара на Мільйон" та "Ліга сміху" Марк Куцевалов вже не вперше влаштовує піший похід, але цього разу він буде з розрахунком на зібрані мільйони.

Марк дуже неординарна особистість і він завжди вміє здивувати публіку своїми витівками. Але насправді ж він дуже спокійний і дуже помітно, що на всіх своїх виступах хлопець соромиться і дуже намагається це приховати. 27-річний стендап-комік вже зміг досягти чималих успіхів на своєму професійній арені. А також перебороти себе та свої страхи у шоу “Пара на мільйон”.

Куцевалов вже відправлявся у похід, але з Одещини, з рідного міста Чорноморськ й аж до Говерли. Він пройшов 850 кілометрів.Тоді хлопцеві вдалося зібрати понад 2 мільйони гривень і закупити для Збройних Сил України три карети швидкої допомоги та позашляховик. Це дуже нестандартний підхід для збору коштів на допомогу ЗСУ, але він працює.

Тому, сидіти без діла Марк не може й на цей раз його маршрут і ціль дещо інші. Комік вирушив вчора з Софіївської площі у Києві та планує пройти пішки маршрут до Херсону. Саме для цього міста він і збиратиме кошти. Зокрема, Марк вирішив зібрати під час чергового благодійного походу два мільйони гривень, які витратить на закупівлю Starlink для пунктів незламності у Херсоні, щоб місто було зі зв’язком і теплом.

Минулий похід Куцевалов транслював як реаліті-шоу, і варто сказати, це було досить незвичайно. А що відбуватиметься цього разу, вже цікаво дізнатися, але за всією інформацією варто слідкувати на особистій сторінці Марка в instagram. Марк ще пожартував, що хоче встигнути завершити маршрут до Нового року, тож, побажаємо хлопцеві бути більш обережним та дійти до своєї мети ще раз.

Схожі статті