Огнєвіч розкрила, за кого вийде заміж: судженим співачки виявився відомий кухар — Хіменес-Браво чи Клопотенко?

Відома українська співачка та екс-холостячка Злата Огнєвіч сколихнула мережу, публічно повороживши на судженого. Який результат отримала артистка?

Минулого року знаменита українська співачка Злата Огнєвіч пережила небувалу кризу в особистому житті. Розрив з бізнесменом Андрієм Задворним дався їй настільки важко, що їй довелося звернутися за допомогою до психотерапевта. Варто відмітити, що і чоловік також відвідує спеціаліста, який допомагає йому розібратися в собі.

З тих пір, за офіційною версією, Злата не знаходилася в стосунках, хоча фанати мають на цей рахунок власні версії.

Злата Огнєвіч поворожила на судженого та показала результат

Співачка досі не пробачила Андрія за те, як він з нею вчинив, але це зовсім не означає, що вона не може собі дозволити подражнити публіку подробицями її особистого життя.

Злата Огнєвіч поворожила на судженого та показала результат

Наприклад, нещодавно Злата оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий відеоролик, на якому показала, як ворожила на судженого. За результатами гадання, нареченим Злати має стати знаменитий український шеф-кухар Євген Клопотенко. На напис на папірці Злата відреагувала дуже позитивно, але дала зрозуміти, що між нею та Євгеном насправді немає жодного зв’язку.

Цікаво, що не так давно співачка дала деяку підказку стосовно чоловіка в її житті. Зокрема, зірка розповіла, що її приваблюють військові, і сказала правду, адже задовго до початку повномасштабної війни перебувала в романі з красенем, який боронив Схід України. Ці стосунки сильно вплинули на сприйняття Златою сьогодення, адже вона постійно нагадує про те, що війна триває не з лютого, а вже 8 років і не приховує своєї прихильності до Збройних сил України.

Схожі статті