Олена Кравець розповіла про невиліковну хворобу, через яку пішла зі сцени: “Чому я не можу вилікуватися?”

Відома українська гумористка Олена Кравець дала ексклюзивне інтерв'ю для Маші Єфросініної, в якому вдруге розповіла про свою боротьбу за здоров'я.

Рік тому Олена Кравець вперше розповіла про свій діагноз публічно. Як з’ясувалося у програмі “Екзамен”, гумористка вимушена боротися за своє здоров’я з кропив’янкою.

Олена Кравець
Олена Кравець розповіла про загострення кропив’янки

Окрім того, що ця хвороба приносить масу неприємностей, як естетичних, так і суто фізичних, вилікуватися від неї майже неможливо. Ба більше, вона здатна не просто зіпсувати життя, але й призвести до дуже плачевних наслідків, якщо не проходити жодної терапії.

Олена Кравець зізналася, що припинила виступати через кропив’янку

Нещодавно Олена знову завітала на інтерв’ю для до Маші Єфросініної і на цей раз телеведуча поцікавилася, чому гумористка раптово припинила гастролювати разом з іншими акторами “Кварталу 95”. Як з’ясувалося, стан Олени загострився, а вона прийняла рішення подбати про себе.

“Я дуже хочу бути здоровою. Чому я не можу вилікуватися? Тому що в мене є певні реакції на певні процеси, які відбуваються в моєму житті, я так реагую. Я так реагую, і не можу нічого вдіяти”, – зізналася акторка.

Окрім проблем зі здоров’ям, Олена Кравець виокремила зміну своєї системи цінностей. Після того, як почалася повномасштабна війна в Україні знаменитість відчула не просто любов до життя, а бажання використати кожен її день саме так, як вона хоче. Тому Олена ініціювала припинення своєї участі у гастролях та повністю сконцентруватися на своєму благополуччі.

Нагадуємо, що не так давно Анна Сєдокова також повідомляла про загострення кропив’янки і ба більше, мова йшла про реальну загрозу для життя, так як зірці необхідні спеціальні і вельми недешеві ін’єкції.

Схожі статті