Квартальна дружина Зеленського Кравець розповіла про переписки з президентом: “Можу написати щось”

Олена Кравець є не тільки квартальною дружиною Володимира Зеленського, а ще й його справжньою подругою та кумою. Тому, жінка не може не спілкуватися з президентом, навіть у так й важкий час.

Олена протягом всього життя була поряд з Володимиром, вони починали кар’єру разом, будували життя та родини за межами камер, підтримували один одного та в жодному разі не дозволяли впасти. Їх дружба тримається на високому енергетичному рівні, тому обидва розуміють, що війна – не є для цього перепоною.

Олена Кравець розповіла, як спілкується з Зеленським

Тож, 27 листопада Кравець була на інтерв’ю у Маші Ефросініной, яка і торкнулася теми спілкування Олени з президентом. Маша запитала, чи спілкується вона з другом, на що акторка “Кварталу 95” відповіла так:

“Я на початку війни надсилала Володимиру Олександровичу меми про нього, я подумала, що йому такого більше ніхто не надішле і не покаже цього і він відповідав так – три смайлики ставив мені”.

Також Кравець розповіла, що пише Володимиру ті слова та компліменти, які її просить передати народ.

“Кажуть, передати, ух, який він, найчастіше. І я передаю” – розповіла Олена

Також Олена сказала, що не торкається теми війни, адже не хоче звалювати на Зеленського ще більше відповідальності за слова та обіцянки. Кравець таким чином береже почуття Володимира і взагалі не розуміє, як він втримує все це щодня.

Олена Кравець розповіла, як спілкується з президентом

“Ця настільки нелюдська втома, як він протистоїть їй, я не знаю. Тому, я можу написати йому щось що підбадьорює, якусь підтримку на його адресу висловити. Я не хочу зачіпати оцю всю тему, бо мені здається, якщо ми не будемо про це говорити, то якось воно все мине” – сказала Кравець.

Тож, спілкування між друзями не надто активне, адже Володимир Олександрович має перед собою дуже високі задачі, які виконує щодня і без остраху йде до перемоги та підтягує за собою всю Україну.

Схожі статті